HAIR STUDIO NANCY

Contactgegevens HAIR STUDIO NANCY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIR STUDIO NANCY: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIR STUDIO NANCY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGDAL 22; 8830; HOOGLEDE (GROOT), België

Telefoon (phone): 51243798 (+32-51243798) 51243798 (+32-51243798)

Fax (fax): +32 (3) 597-22-16 +32 (3) 597-22-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIR STUDIO NANCY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIR STUDIO NANCY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIR STUDIO NANCY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIR STUDIO NANCY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIR STUDIO NANCY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIR STUDIO NANCY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIR STUDIO NANCY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIR STUDIO NANCY
Products information HAIR STUDIO NANCY

BTW identificatienummer (tax): BE09659149169
Ondernemingsnummer: 1695983886
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in HAIR STUDIO NANCY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIR STUDIO NANCY
(Get full report from official database of BE for HAIR STUDIO NANCY)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIR STUDIO NANCY
Addition kinds of activities for HAIR STUDIO NANCY

20340207. Olijven, gedroogd | Olives, dried
20539901. Broodjes, zoet: bevroren | Buns, sweet: frozen
27590800. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
28650206. naftaline | Naphthalene
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
35640104. Apparatuur voor het verzamelen van stof of rook, industrieel | Dust or fume collecting equipment, industrial
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand

Werken bij HAIR STUDIO NANCY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIR STUDIO NANCY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIR STUDIO NANCY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIR STUDIO NANCY. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van HAIR STUDIO NANCY in sociale netwerken
Look for responds of HAIR STUDIO NANCY in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIR STUDIO NANCY. Laat een reactie achter voor HAIR STUDIO NANCY. HAIR STUDIO NANCY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIR STUDIO NANCY. Leave a respond for HAIR STUDIO NANCY. HAIR STUDIO NANCY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIR STUDIO NANCY op de google maps. Adres en contacten HAIR STUDIO NANCY
Location of HAIR STUDIO NANCY on the google maps. Address and contacts of HAIR STUDIO NANCY

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIR STUDIO NANCY HAIR STUDIO NANCY: BELLES BAIGNOIRES | HOME-RENOV | FIMOR | COHRS OPTIQUE | L. CATINUS

Other related companies as HAIR STUDIO NANCY: BELLES BAIGNOIRES | HOME-RENOV | FIMOR | COHRS OPTIQUE | L. CATINUS

HAIR STUDIO NANCY is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIR STUDIO NANCY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09659149169. Het bedrijf HAIR STUDIO NANCY bevindt zich op het adres: BERGDAL 22; 8830; HOOGLEDE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in HAIR STUDIO NANCY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAIR STUDIO NANCY is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIR STUDIO NANCY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIR STUDIO NANCY, openstaande posities, locatie van HAIR STUDIO NANCY op de kaart.

HAIR STUDIO NANCY is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIR STUDIO NANCY, company assigned to the tax number BE09659149169. The company HAIR STUDIO NANCY is located at the address: BERGDAL 22; 8830; HOOGLEDE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in HAIR STUDIO NANCY were not found.
The main activity of HAIR STUDIO NANCY is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIR STUDIO NANCY is not available. You also can look at reviews of HAIR STUDIO NANCY, open positions, location of HAIR STUDIO NANCY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIR STUDIO NANCY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIR STUDIO NANCY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIR STUDIO NANCY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIR STUDIO NANCY, employees, financial statistics.