GUNTHER

Contactgegevens GUNTHER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUNTHER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUNTHER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PREULEGEM 1; 9400; NINOVE (GROOT), België

Telefoon (phone): 54321964 (+32-54321964) 54321964 (+32-54321964)

Fax (fax): +32 (84) 487-60-24 +32 (84) 487-60-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUNTHER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUNTHER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUNTHER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUNTHER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUNTHER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUNTHER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUNTHER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUNTHER
Products information GUNTHER

BTW identificatienummer (tax): BE07299835205
Ondernemingsnummer: 9077148437
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 840,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in GUNTHER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUNTHER
(Get full report from official database of BE for GUNTHER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUNTHER
Addition kinds of activities for GUNTHER

234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
20219905. Whey boter | Whey butter
20340300. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
35410200. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
37210102. helikopters | Helicopters
79220105. Entertainment promotie | Entertainment promotion

Werken bij GUNTHER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUNTHER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUNTHER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUNTHER. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien informatieborden. (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Engie Fabricom stelt elektronische informatieborden op op grote wegen en zorgt voor CCTV-installaties in bv. tunnels, openbare verlichtingsinstallaties, roodlicht- en snelheidscamera's en inwendig verlichte signalisatie. Voor de sectie tunneltechnieken en dynamische signalisatie zoeken wij een Industriële Elektricien.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

Zoek naar antwoorden van GUNTHER in sociale netwerken
Look for responds of GUNTHER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUNTHER. Laat een reactie achter voor GUNTHER. GUNTHER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUNTHER. Leave a respond for GUNTHER. GUNTHER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUNTHER op de google maps. Adres en contacten GUNTHER
Location of GUNTHER on the google maps. Address and contacts of GUNTHER

Andere gerelateerde bedrijven als come GUNTHER GUNTHER: REN? STRAET | S. DERDEYN | PEARLE OPTICIENS | TH. AUTMANS | MARCEL SCHYNS

Other related companies as GUNTHER: REN? STRAET | S. DERDEYN | PEARLE OPTICIENS | TH. AUTMANS | MARCEL SCHYNS

GUNTHER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUNTHER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07299835205. Het bedrijf GUNTHER bevindt zich op het adres: PREULEGEM 1; 9400; NINOVE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 840,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in GUNTHER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUNTHER is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUNTHER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUNTHER, openstaande posities, locatie van GUNTHER op de kaart.

GUNTHER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUNTHER, company assigned to the tax number BE07299835205. The company GUNTHER is located at the address: PREULEGEM 1; 9400; NINOVE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 840,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in GUNTHER were not found.
The main activity of GUNTHER is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUNTHER is not available. You also can look at reviews of GUNTHER, open positions, location of GUNTHER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUNTHER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUNTHER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUNTHER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUNTHER, employees, financial statistics.