GILBERTE LEPERE

Contactgegevens GILBERTE LEPERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERTE LEPERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERTE LEPERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MENENSTRAAT 86; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 57466850 (+32-57466850) 57466850 (+32-57466850)

Fax (fax): +32 (69) 542-70-44 +32 (69) 542-70-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERTE LEPERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERTE LEPERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERTE LEPERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERTE LEPERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERTE LEPERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERTE LEPERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERTE LEPERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERTE LEPERE
Products information GILBERTE LEPERE

BTW identificatienummer (tax): BE07269348144
Ondernemingsnummer: 7896392822
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GILBERTE LEPERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERTE LEPERE
(Get full report from official database of BE for GILBERTE LEPERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERTE LEPERE
Addition kinds of activities for GILBERTE LEPERE

016199. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
34979906. Magnesium en magnesium-base legering folie | Magnesium and magnesium-base alloy foil
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
76990401. Cesspool schoonmaak | Cesspool cleaning
78220301. Distributie, exclusief productie: film | Distribution, exclusive of production: motion picture
87449901. Basishouding (voortdurend personeel verstrekken) | Base maintenance (providing personnel on continuing basis)

Werken bij GILBERTE LEPERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERTE LEPERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERTE LEPERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERTE LEPERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentenbeheer/administratief bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor volgende taken: - Voorbereiding van de inkomende post voor scanning - Behandeling van eenvoudige inkomende post - Behandeling van meerdere mailboxen - Behandeling van retouromslagen

  • CNC Frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van GILBERTE LEPERE in sociale netwerken
Look for responds of GILBERTE LEPERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERTE LEPERE. Laat een reactie achter voor GILBERTE LEPERE. GILBERTE LEPERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERTE LEPERE. Leave a respond for GILBERTE LEPERE. GILBERTE LEPERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERTE LEPERE op de google maps. Adres en contacten GILBERTE LEPERE
Location of GILBERTE LEPERE on the google maps. Address and contacts of GILBERTE LEPERE

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERTE LEPERE GILBERTE LEPERE: Kumps E | DVV | L. THYS | CHRIS VANDE VYVER | AU FOU DU ROI

Other related companies as GILBERTE LEPERE: Kumps E | DVV | L. THYS | CHRIS VANDE VYVER | AU FOU DU ROI

GILBERTE LEPERE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERTE LEPERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07269348144. Het bedrijf GILBERTE LEPERE bevindt zich op het adres: MENENSTRAAT 86; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in GILBERTE LEPERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILBERTE LEPERE is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERTE LEPERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERTE LEPERE, openstaande posities, locatie van GILBERTE LEPERE op de kaart.

GILBERTE LEPERE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERTE LEPERE, company assigned to the tax number BE07269348144. The company GILBERTE LEPERE is located at the address: MENENSTRAAT 86; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in GILBERTE LEPERE were not found.
The main activity of GILBERTE LEPERE is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERTE LEPERE is not available. You also can look at reviews of GILBERTE LEPERE, open positions, location of GILBERTE LEPERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERTE LEPERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERTE LEPERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERTE LEPERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERTE LEPERE, employees, financial statistics.