FREDDY DULLAERT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FREDDY DULLAERT
Private companiesFood Stores • FREDDY DULLAERT

Contactgegevens FREDDY DULLAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY DULLAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY DULLAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 48; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37797326 (+32-37797326) 37797326 (+32-37797326)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY DULLAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY DULLAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY DULLAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY DULLAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY DULLAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY DULLAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY DULLAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY DULLAERT
Products information FREDDY DULLAERT

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FREDDY DULLAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY DULLAERT
(Get full report from official database of BE for FREDDY DULLAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY DULLAERT
Addition kinds of activities for FREDDY DULLAERT

22549900. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
22730503. Tapijten, machine geweven | Rugs, machine woven
34710201. Buffing voor de handel | Buffing for the trade
35470205. Picklers en pickling lijnen (walserij apparatuur) | Picklers and pickling lines (rolling mill equipment)
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'

Werken bij FREDDY DULLAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY DULLAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY DULLAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY DULLAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Ploegbaas (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Massenhoven zijn we op zoek naar een ploegbaas Je wordt ingezet in de productiehal van betonnen prefab elementen. Je staat in voor het efficiënt aansturen en verdelen van het werk voor een team van een 30-tal personen. Je staat eveneens voor de kwaliteit van de geproduceerde elementen.

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van FREDDY DULLAERT in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY DULLAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY DULLAERT. Laat een reactie achter voor FREDDY DULLAERT. FREDDY DULLAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY DULLAERT. Leave a respond for FREDDY DULLAERT. FREDDY DULLAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY DULLAERT op de google maps. Adres en contacten FREDDY DULLAERT
Location of FREDDY DULLAERT on the google maps. Address and contacts of FREDDY DULLAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY DULLAERT FREDDY DULLAERT: Pascaline Esthetiek | VANDEBERG | RUSTHUIS EKSTERVELD | TOILETTAGE TEDDY | L. TOBBACK

Other related companies as FREDDY DULLAERT: Pascaline Esthetiek | VANDEBERG | RUSTHUIS EKSTERVELD | TOILETTAGE TEDDY | L. TOBBACK

FREDDY DULLAERT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY DULLAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf FREDDY DULLAERT bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 48; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in FREDDY DULLAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDDY DULLAERT is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY DULLAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY DULLAERT, openstaande posities, locatie van FREDDY DULLAERT op de kaart.

FREDDY DULLAERT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY DULLAERT, company assigned to the tax number BE02324127197. The company FREDDY DULLAERT is located at the address: DORPSSTRAAT 48; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in FREDDY DULLAERT were not found.
The main activity of FREDDY DULLAERT is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY DULLAERT is not available. You also can look at reviews of FREDDY DULLAERT, open positions, location of FREDDY DULLAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY DULLAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY DULLAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY DULLAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY DULLAERT, employees, financial statistics.