FRANCIS DEHOSAY

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • FRANCIS DEHOSAY

Contactgegevens FRANCIS DEHOSAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIS DEHOSAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIS DEHOSAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TROU DU LOUP 253BH; 5350; OHEY, België

Telefoon (phone): 85612757 (+32-85612757) 85612757 (+32-85612757)

Fax (fax): +32 (14) 259-31-98 +32 (14) 259-31-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIS DEHOSAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIS DEHOSAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIS DEHOSAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIS DEHOSAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIS DEHOSAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIS DEHOSAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIS DEHOSAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIS DEHOSAY
Products information FRANCIS DEHOSAY

BTW identificatienummer (tax): BE02653717041
Ondernemingsnummer: 1350463867
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FRANCIS DEHOSAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIS DEHOSAY
(Get full report from official database of BE for FRANCIS DEHOSAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIS DEHOSAY
Addition kinds of activities for FRANCIS DEHOSAY

3086. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
329599. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
347100. Plating en polijsten | Plating and polishing
519901. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
36690202. Marine horens, elektrisch | Marine horns, electric
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
50789902. Ijsmachines | Ice making machines
59620100. Voeding automaten | Food vending machines
73891702. Vismakelaar | Fish broker
75149900. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec

Werken bij FRANCIS DEHOSAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIS DEHOSAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIS DEHOSAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIS DEHOSAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van FRANCIS DEHOSAY in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIS DEHOSAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIS DEHOSAY. Laat een reactie achter voor FRANCIS DEHOSAY. FRANCIS DEHOSAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIS DEHOSAY. Leave a respond for FRANCIS DEHOSAY. FRANCIS DEHOSAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIS DEHOSAY op de google maps. Adres en contacten FRANCIS DEHOSAY
Location of FRANCIS DEHOSAY on the google maps. Address and contacts of FRANCIS DEHOSAY

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIS DEHOSAY FRANCIS DEHOSAY: Biljarts-Tremerie | A. VAN DAMME | BROUWERS GEBRS | ERDEHOUSE | SMETS DIAMOND TRADING

Other related companies as FRANCIS DEHOSAY: Biljarts-Tremerie | A. VAN DAMME | BROUWERS GEBRS | ERDEHOUSE | SMETS DIAMOND TRADING

FRANCIS DEHOSAY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIS DEHOSAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02653717041. Het bedrijf FRANCIS DEHOSAY bevindt zich op het adres: RUE TROU DU LOUP 253BH; 5350; OHEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in FRANCIS DEHOSAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCIS DEHOSAY is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIS DEHOSAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIS DEHOSAY, openstaande posities, locatie van FRANCIS DEHOSAY op de kaart.

FRANCIS DEHOSAY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCIS DEHOSAY, company assigned to the tax number BE02653717041. The company FRANCIS DEHOSAY is located at the address: RUE TROU DU LOUP 253BH; 5350; OHEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in FRANCIS DEHOSAY were not found.
The main activity of FRANCIS DEHOSAY is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIS DEHOSAY is not available. You also can look at reviews of FRANCIS DEHOSAY, open positions, location of FRANCIS DEHOSAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIS DEHOSAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIS DEHOSAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIS DEHOSAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIS DEHOSAY, employees, financial statistics.