ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP

Contactgegevens ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE L?ON JOUREZ 51; 1420; BRAINE-L?ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23840806 (+32-23840806) 23840806 (+32-23840806)

Fax (fax): +32 (16) 977-38-51 +32 (16) 977-38-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP
Products information ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP

BTW identificatienummer (tax): BE01856384277
Ondernemingsnummer: 4280792236
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP
(Get full report from official database of BE for ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP
Addition kinds of activities for ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP

621199. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec
23699907. Rokken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Skirts: girls', children's, and infants'
28699909. Chloraal | Chloral
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits
38260101. Vlam fotometers | Flame photometers
51370501. Babyartikelen | Baby goods

Werken bij ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP. Looking for open vacancies in other companies

  • ploegbaas metsen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ploegbaas metsen met ervaring.

  • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

Zoek naar antwoorden van ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP. Laat een reactie achter voor ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP. ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP. Leave a respond for ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP. ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP op de google maps. Adres en contacten ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP
Location of ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP on the google maps. Address and contacts of ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP: FUNةRAILLES BENTZ | STEFAAN VEREECKE | DANICO | Hudiko NV | Annick Falise

Other related companies as ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP: FUNةRAILLES BENTZ | STEFAAN VEREECKE | DANICO | Hudiko NV | Annick Falise

ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01856384277. Het bedrijf ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP bevindt zich op het adres: AVENUE L?ON JOUREZ 51; 1420; BRAINE-L?ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP, openstaande posities, locatie van ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP op de kaart.

ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP, company assigned to the tax number BE01856384277. The company ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP is located at the address: AVENUE L?ON JOUREZ 51; 1420; BRAINE-L?ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP were not found.
The main activity of ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP is not available. You also can look at reviews of ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP, open positions, location of ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE COIFFURE JEAN-LOUP, employees, financial statistics.