ELSJE DE MOOR

Contactgegevens ELSJE DE MOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELSJE DE MOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELSJE DE MOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDENHOEK 26; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93661714 (+32-93661714) 93661714 (+32-93661714)

Fax (fax): +32 (14) 693-75-90 +32 (14) 693-75-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELSJE DE MOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELSJE DE MOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELSJE DE MOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELSJE DE MOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELSJE DE MOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELSJE DE MOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELSJE DE MOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELSJE DE MOOR
Products information ELSJE DE MOOR

BTW identificatienummer (tax): BE06341003417
Ondernemingsnummer: 8914825439
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ELSJE DE MOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELSJE DE MOOR
(Get full report from official database of BE for ELSJE DE MOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELSJE DE MOOR
Addition kinds of activities for ELSJE DE MOOR

509200. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
26110103. Soda pulp | Soda pulp
30699909. Liner strips, rubber | Liner strips, rubber
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
36630107. Multiplex apparatuur | Multiplex equipment
47890200. Passagiers trein diensten | Passenger train services
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics

Werken bij ELSJE DE MOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELSJE DE MOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELSJE DE MOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELSJE DE MOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Vivid Resourcing - C++ R&D Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our dynamic situational awareness client based in Leuven are looking for C++ Software Engineers to join their team. The ideal candidate will be living in Belgium and have a passion to solve development challenges within 3D graphics and or mathematical problems.     Role You apply cutting edge techniques in the domains of object-oriented methodology, computer graphics, applied mathematics and Web technology. Taking the research within R&D seriously. Working on rendering technology and that brings this technology to C++ and C#/.NET developers through a well-designed API and attractive UI. Implement relevant test procedures.   Knowledge/Experience Software engineer with a heart for C++ and or C# / .NET development. Degree in computer science, or equivalent through experience. Knowledge of C++ and C# application frameworks (QT, WPF and WinForms). Any experience with graphics APS's (OpenGL, Directx),  GPU (OpenCL, CUDA) programming is considered a bonus. Fluent in English.   Package Above market rate salaries. Flexible working hours. Company car + fuel card. Group and health insurance. Meal vouchers and other fringe benefits.   If interested please feel free to apply below.

Zoek naar antwoorden van ELSJE DE MOOR in sociale netwerken
Look for responds of ELSJE DE MOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELSJE DE MOOR. Laat een reactie achter voor ELSJE DE MOOR. ELSJE DE MOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELSJE DE MOOR. Leave a respond for ELSJE DE MOOR. ELSJE DE MOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELSJE DE MOOR op de google maps. Adres en contacten ELSJE DE MOOR
Location of ELSJE DE MOOR on the google maps. Address and contacts of ELSJE DE MOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come ELSJE DE MOOR ELSJE DE MOOR: Pectro | COLETTE HENNO | B.C. MERKSEM | JEAN-JACQUES SCHLOREMBERG | MOBI-LAB

Other related companies as ELSJE DE MOOR: Pectro | COLETTE HENNO | B.C. MERKSEM | JEAN-JACQUES SCHLOREMBERG | MOBI-LAB

ELSJE DE MOOR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELSJE DE MOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06341003417. Het bedrijf ELSJE DE MOOR bevindt zich op het adres: OUDENHOEK 26; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in ELSJE DE MOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELSJE DE MOOR is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELSJE DE MOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELSJE DE MOOR, openstaande posities, locatie van ELSJE DE MOOR op de kaart.

ELSJE DE MOOR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELSJE DE MOOR, company assigned to the tax number BE06341003417. The company ELSJE DE MOOR is located at the address: OUDENHOEK 26; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in ELSJE DE MOOR were not found.
The main activity of ELSJE DE MOOR is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELSJE DE MOOR is not available. You also can look at reviews of ELSJE DE MOOR, open positions, location of ELSJE DE MOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELSJE DE MOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELSJE DE MOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELSJE DE MOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELSJE DE MOOR, employees, financial statistics.