ELS GEERTS: EL-LITE

Contactgegevens ELS GEERTS: EL-LITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELS GEERTS: EL-LITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELS GEERTS: EL-LITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOENHOUTSEWEG 35; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33141372 (+32-33141372) 33141372 (+32-33141372)

Fax (fax): +32 (87) 706-11-12 +32 (87) 706-11-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELS GEERTS: EL-LITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELS GEERTS: EL-LITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELS GEERTS: EL-LITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELS GEERTS: EL-LITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELS GEERTS: EL-LITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELS GEERTS: EL-LITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELS GEERTS: EL-LITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELS GEERTS: EL-LITE
Products information ELS GEERTS: EL-LITE

BTW identificatienummer (tax): BE07177886962
Ondernemingsnummer: 4354125976
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ELS GEERTS: EL-LITE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELS GEERTS: EL-LITE
(Get full report from official database of BE for ELS GEERTS: EL-LITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELS GEERTS: EL-LITE
Addition kinds of activities for ELS GEERTS: EL-LITE

4226. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
208200. Malt dranken | Malt beverages
22111302. Momie crepe, katoen | Momie crepe, cotton
27520101. Offset printing | Offset printing
28190919. Zilververbindingen of zouten, anorganisch | Silver compounds or salts, inorganic
38250229. Spectrumanalysatoren | Spectrum analyzers
49530203. Afvalverzameling en verwijdering | Rubbish collection and disposal

Werken bij ELS GEERTS: EL-LITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELS GEERTS: EL-LITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELS GEERTS: EL-LITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELS GEERTS: EL-LITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PROFI

    Type: Vaste Job

    Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • telecomtechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ABSOTECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobaanbieding als telecomtechnieker op zelfstandige basis. Bent u de kandidaat die wij zoeken? Absotech bvba is een jong bedrijf dat sinds 2010 technische interventies uitvoert in onderaanneming van Proximus. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker op zelfstandige basis die de Vlaamse rand rond Brussel kan bedienen. De job bestaat in het uitvoeren van technische installaties voor telefoon, internet en digitale tv bij Proximus klanten alsook het verhelpen van storingen op de telecominstallaties. Het profiel dat wij zoeken heeft een basiskennis elektriciteit en computer en dient in het bezit te zijn van een B-rijbewijs. U moet een BTW-nummer hebben of bereid zijn er één aan te vragen. Het is eveneens belangrijk om autonoom te kunnen werken en werkinstructies te volgen. De geschikte medewerker moet tot slot flexibel, klantgericht en sociaalvaardig zijn, vereiste talenkennis: frans en nederlands. Indien u interesse heeft in deze vacature, dient u eerst deel te nemen aan een screening. Indien u slaagt voor deze screening, kunt u starten aan de opleiding. Bent u de kandidaat die wij zoeken, gelieve dan uw cv met korte motivatie te bezorgen aan Absotech bvba Patrick Van Pestel E-mail: [email protected] Voor extra informatie en ondersteuning bij het opstarten van een zelfstandige activiteit kan u ook bij VDAB terecht, zie http://vdab.be/werkinzicht/zelfstandige.shtml er zijn nu ook ondersteunende maatregelen voor werklozen die een eigen zaak willen starten, meer info: http://www.maakwerkvanjezaak.be/ Bent u 50+? Dan kan u hier ook veel nuttige informatie vinden: http://www.neosvzw.be/page?orl=10171&ssn=&lng=1&pge=4948

Zoek naar antwoorden van ELS GEERTS: EL-LITE in sociale netwerken
Look for responds of ELS GEERTS: EL-LITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELS GEERTS: EL-LITE. Laat een reactie achter voor ELS GEERTS: EL-LITE. ELS GEERTS: EL-LITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELS GEERTS: EL-LITE. Leave a respond for ELS GEERTS: EL-LITE. ELS GEERTS: EL-LITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELS GEERTS: EL-LITE op de google maps. Adres en contacten ELS GEERTS: EL-LITE
Location of ELS GEERTS: EL-LITE on the google maps. Address and contacts of ELS GEERTS: EL-LITE

Andere gerelateerde bedrijven als come ELS GEERTS: EL-LITE ELS GEERTS: EL-LITE: PIZZA HUT | Van Zon NV | SABIEX INTERNATIONAL | StRaf met strepen | NEMANN

Other related companies as ELS GEERTS: EL-LITE: PIZZA HUT | Van Zon NV | SABIEX INTERNATIONAL | StRaf met strepen | NEMANN

ELS GEERTS: EL-LITE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELS GEERTS: EL-LITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07177886962. Het bedrijf ELS GEERTS: EL-LITE bevindt zich op het adres: LOENHOUTSEWEG 35; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in ELS GEERTS: EL-LITE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELS GEERTS: EL-LITE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELS GEERTS: EL-LITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELS GEERTS: EL-LITE, openstaande posities, locatie van ELS GEERTS: EL-LITE op de kaart.

ELS GEERTS: EL-LITE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELS GEERTS: EL-LITE, company assigned to the tax number BE07177886962. The company ELS GEERTS: EL-LITE is located at the address: LOENHOUTSEWEG 35; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 230,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in ELS GEERTS: EL-LITE were not found.
The main activity of ELS GEERTS: EL-LITE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELS GEERTS: EL-LITE is not available. You also can look at reviews of ELS GEERTS: EL-LITE, open positions, location of ELS GEERTS: EL-LITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELS GEERTS: EL-LITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELS GEERTS: EL-LITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELS GEERTS: EL-LITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELS GEERTS: EL-LITE, employees, financial statistics.