CREA'TIF M.C.

Contactgegevens CREA'TIF M.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CREA'TIF M.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CREA'TIF M.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOUWKUNSTSTRAAT 28; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25236800 (+32-25236800) 25236800 (+32-25236800)

Fax (fax): +32 (86) 858-53-49 +32 (86) 858-53-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CREA'TIF M.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CREA'TIF M.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CREA'TIF M.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CREA'TIF M.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CREA'TIF M.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CREA'TIF M.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CREA'TIF M.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CREA'TIF M.C.
Products information CREA'TIF M.C.

BTW identificatienummer (tax): BE06930694580
Ondernemingsnummer: 3293945312
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CREA'TIF M.C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CREA'TIF M.C.
(Get full report from official database of BE for CREA'TIF M.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CREA'TIF M.C.
Addition kinds of activities for CREA'TIF M.C.

22810303. Mohair garen, gesponnen | Mohair yarn, spun
25910300. Venster tinten | Window shades
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
32959900. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
35650101. Luchtmachines, voor dranken | Aerating machines, for beverages
39520208. Easels, artiesten ' | Easels, artists'
50450102. Keying apparatuur | Keying equipment
51490401. Macaroni | Macaroni
87310200. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij CREA'TIF M.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CREA'TIF M.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CREA'TIF M.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CREA'TIF M.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van CREA'TIF M.C. in sociale netwerken
Look for responds of CREA'TIF M.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CREA'TIF M.C.. Laat een reactie achter voor CREA'TIF M.C.. CREA'TIF M.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CREA'TIF M.C.. Leave a respond for CREA'TIF M.C.. CREA'TIF M.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CREA'TIF M.C. op de google maps. Adres en contacten CREA'TIF M.C.
Location of CREA'TIF M.C. on the google maps. Address and contacts of CREA'TIF M.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come CREA'TIF M.C. CREA'TIF M.C.: 't Krentje | Debouvrie Sébastien | Village Liégeois Marie-Reine Prignon | Gheysens M | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

Other related companies as CREA'TIF M.C.: 't Krentje | Debouvrie Sébastien | Village Liégeois Marie-Reine Prignon | Gheysens M | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

CREA'TIF M.C. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CREA'TIF M.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06930694580. Het bedrijf CREA'TIF M.C. bevindt zich op het adres: BOUWKUNSTSTRAAT 28; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 682,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in CREA'TIF M.C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CREA'TIF M.C. is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CREA'TIF M.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CREA'TIF M.C., openstaande posities, locatie van CREA'TIF M.C. op de kaart.

CREA'TIF M.C. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CREA'TIF M.C., company assigned to the tax number BE06930694580. The company CREA'TIF M.C. is located at the address: BOUWKUNSTSTRAAT 28; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 682,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in CREA'TIF M.C. were not found.
The main activity of CREA'TIF M.C. is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CREA'TIF M.C. is not available. You also can look at reviews of CREA'TIF M.C., open positions, location of CREA'TIF M.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CREA'TIF M.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CREA'TIF M.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CREA'TIF M.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CREA'TIF M.C., employees, financial statistics.