COIFFURE XANTIPPE

Contactgegevens COIFFURE XANTIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE XANTIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE XANTIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTEENWEG 14; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51611584 (+32-51611584) 51611584 (+32-51611584)

Fax (fax): +32 (53) 953-14-23 +32 (53) 953-14-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE XANTIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE XANTIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE XANTIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE XANTIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE XANTIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE XANTIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE XANTIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE XANTIPPE
Products information COIFFURE XANTIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE08729705810
Ondernemingsnummer: 8509704589
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in COIFFURE XANTIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE XANTIPPE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE XANTIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE XANTIPPE
Addition kinds of activities for COIFFURE XANTIPPE

076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
27540403. Wikkelaars: gravure printing | Wrappers: gravure printing
32810201. Badkamerinrichtingen, gesneden steen | Bathroom fixtures, cut stone
33120106. Cokeovenproducten (chemisch herstel), nec | Coke oven products (chemical recovery), nec
34290101. Bouwers hardware | Builders' hardware
36479904. Mistlampen | Fog lights
50850201. Lederen riem, verpakking | Leather belting, packing
51120403. Mimeograaf papier | Mimeograph paper

Werken bij COIFFURE XANTIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE XANTIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE XANTIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE XANTIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • Monteur (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Magazijnier (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Diest zoeken wij medewerkers op de verzending Taken: - Het gemaakte glas vastzetten op de karren en klaarmaken voor verzending - Deze karren moeten dan ook verplaatst worden met de heftruck - Werken met een scanner en een laadlijst de nodig materialen bij elkaar halen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE XANTIPPE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE XANTIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE XANTIPPE. Laat een reactie achter voor COIFFURE XANTIPPE. COIFFURE XANTIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE XANTIPPE. Leave a respond for COIFFURE XANTIPPE. COIFFURE XANTIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE XANTIPPE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE XANTIPPE
Location of COIFFURE XANTIPPE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE XANTIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE XANTIPPE COIFFURE XANTIPPE: SALONS IL CASTELLINO | Impex Africa Impa SA | BUREAU TWO BY TWO | ESPACE CYCLES | Kesteloot H

Other related companies as COIFFURE XANTIPPE: SALONS IL CASTELLINO | Impex Africa Impa SA | BUREAU TWO BY TWO | ESPACE CYCLES | Kesteloot H

COIFFURE XANTIPPE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE XANTIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08729705810. Het bedrijf COIFFURE XANTIPPE bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTEENWEG 14; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE XANTIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE XANTIPPE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE XANTIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE XANTIPPE, openstaande posities, locatie van COIFFURE XANTIPPE op de kaart.

COIFFURE XANTIPPE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE XANTIPPE, company assigned to the tax number BE08729705810. The company COIFFURE XANTIPPE is located at the address: KORTRIJKSTEENWEG 14; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE XANTIPPE were not found.
The main activity of COIFFURE XANTIPPE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE XANTIPPE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE XANTIPPE, open positions, location of COIFFURE XANTIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE XANTIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE XANTIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE XANTIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE XANTIPPE, employees, financial statistics.