COIFFURE VAN KERKHOVEN

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • COIFFURE VAN KERKHOVEN
Private companiesTransportation by Air • COIFFURE VAN KERKHOVEN

Contactgegevens COIFFURE VAN KERKHOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE VAN KERKHOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE VAN KERKHOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTHOUTSEWEG 55; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14221348 (+32-14221348) 14221348 (+32-14221348)

Fax (fax): +32 (60) 221-10-36 +32 (60) 221-10-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE VAN KERKHOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE VAN KERKHOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE VAN KERKHOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE VAN KERKHOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE VAN KERKHOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE VAN KERKHOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE VAN KERKHOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE VAN KERKHOVEN
Products information COIFFURE VAN KERKHOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE07480010986
Ondernemingsnummer: 3649902343
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 211,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in COIFFURE VAN KERKHOVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE VAN KERKHOVEN
(Get full report from official database of BE for COIFFURE VAN KERKHOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE VAN KERKHOVEN
Addition kinds of activities for COIFFURE VAN KERKHOVEN

2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
103100. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
349900. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
17610102. Dak reparatie | Roof repair
59329905. Records, tweedehands | Records, secondhand

Werken bij COIFFURE VAN KERKHOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE VAN KERKHOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE VAN KERKHOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE VAN KERKHOVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Regio Waregem - M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. (tot zeker eind 2018) Dit voor in de verschoven namiddag: De ene week van 11u - 19u De andere week van 13u - 21u

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SURCONNEX

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van COIFFURE VAN KERKHOVEN in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE VAN KERKHOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE VAN KERKHOVEN. Laat een reactie achter voor COIFFURE VAN KERKHOVEN. COIFFURE VAN KERKHOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE VAN KERKHOVEN. Leave a respond for COIFFURE VAN KERKHOVEN. COIFFURE VAN KERKHOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE VAN KERKHOVEN op de google maps. Adres en contacten COIFFURE VAN KERKHOVEN
Location of COIFFURE VAN KERKHOVEN on the google maps. Address and contacts of COIFFURE VAN KERKHOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE VAN KERKHOVEN COIFFURE VAN KERKHOVEN: E.B.M. | PHILIPPE MALAK | LIDL | CLAIRE BOZET | CENTRAL

Other related companies as COIFFURE VAN KERKHOVEN: E.B.M. | PHILIPPE MALAK | LIDL | CLAIRE BOZET | CENTRAL

COIFFURE VAN KERKHOVEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE VAN KERKHOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07480010986. Het bedrijf COIFFURE VAN KERKHOVEN bevindt zich op het adres: HERENTHOUTSEWEG 55; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 211,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE VAN KERKHOVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE VAN KERKHOVEN is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE VAN KERKHOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE VAN KERKHOVEN, openstaande posities, locatie van COIFFURE VAN KERKHOVEN op de kaart.

COIFFURE VAN KERKHOVEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE VAN KERKHOVEN, company assigned to the tax number BE07480010986. The company COIFFURE VAN KERKHOVEN is located at the address: HERENTHOUTSEWEG 55; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 211,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE VAN KERKHOVEN were not found.
The main activity of COIFFURE VAN KERKHOVEN is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE VAN KERKHOVEN is not available. You also can look at reviews of COIFFURE VAN KERKHOVEN, open positions, location of COIFFURE VAN KERKHOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE VAN KERKHOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE VAN KERKHOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE VAN KERKHOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE VAN KERKHOVEN, employees, financial statistics.