COIFFURE VALENTIN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • COIFFURE VALENTIN
Private companiesDepository Institutions • COIFFURE VALENTIN

Contactgegevens COIFFURE VALENTIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE VALENTIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE VALENTIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INKOMSTRAAT 1; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89763793 (+32-89763793) 89763793 (+32-89763793)

Fax (fax): +32 (61) 390-63-78 +32 (61) 390-63-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE VALENTIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE VALENTIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE VALENTIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE VALENTIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE VALENTIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE VALENTIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE VALENTIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE VALENTIN
Products information COIFFURE VALENTIN

BTW identificatienummer (tax): BE04314849853
Ondernemingsnummer: 4874877929
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in COIFFURE VALENTIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE VALENTIN
(Get full report from official database of BE for COIFFURE VALENTIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE VALENTIN
Addition kinds of activities for COIFFURE VALENTIN

018199. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
265299. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
17510201. Garage deur, installatie of erectie | Garage door, installation or erection
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
27820401. Memorandum boeken, gedrukt | Memorandum books, printed
28939902. Gravure inkt | Gravure ink

Werken bij COIFFURE VALENTIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE VALENTIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE VALENTIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE VALENTIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround elektrotechnieker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een allround elektrotechnieker. Ben je op zoek naar een uitdagende job in 3 ploegen? Heb je een goede technische kennis? Heb je ervaring met een heftruck (attest = pluspunt?) Dan is deze job misschien iets voor jou! Als allround elektrotechnieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische problemen. - Machines en installaties onderhouden. - Herstellen van mankementen - ...

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van COIFFURE VALENTIN in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE VALENTIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE VALENTIN. Laat een reactie achter voor COIFFURE VALENTIN. COIFFURE VALENTIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE VALENTIN. Leave a respond for COIFFURE VALENTIN. COIFFURE VALENTIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE VALENTIN op de google maps. Adres en contacten COIFFURE VALENTIN
Location of COIFFURE VALENTIN on the google maps. Address and contacts of COIFFURE VALENTIN

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE VALENTIN COIFFURE VALENTIN: FLATE SPRL | DARWIN AQUA CLUB | Hannecart P | HUIS QUID? | Weghsteen & Driege nv

Other related companies as COIFFURE VALENTIN: FLATE SPRL | DARWIN AQUA CLUB | Hannecart P | HUIS QUID? | Weghsteen & Driege nv

COIFFURE VALENTIN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE VALENTIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04314849853. Het bedrijf COIFFURE VALENTIN bevindt zich op het adres: INKOMSTRAAT 1; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 254,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE VALENTIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE VALENTIN is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE VALENTIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE VALENTIN, openstaande posities, locatie van COIFFURE VALENTIN op de kaart.

COIFFURE VALENTIN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE VALENTIN, company assigned to the tax number BE04314849853. The company COIFFURE VALENTIN is located at the address: INKOMSTRAAT 1; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 254,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE VALENTIN were not found.
The main activity of COIFFURE VALENTIN is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE VALENTIN is not available. You also can look at reviews of COIFFURE VALENTIN, open positions, location of COIFFURE VALENTIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE VALENTIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE VALENTIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE VALENTIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE VALENTIN, employees, financial statistics.