COIFFURE TENTA-TIF

Contactgegevens COIFFURE TENTA-TIF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE TENTA-TIF: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE TENTA-TIF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PERCHE 83; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65668518 (+32-65668518) 65668518 (+32-65668518)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE TENTA-TIF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE TENTA-TIF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE TENTA-TIF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE TENTA-TIF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE TENTA-TIF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE TENTA-TIF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE TENTA-TIF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE TENTA-TIF
Products information COIFFURE TENTA-TIF

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in COIFFURE TENTA-TIF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE TENTA-TIF
(Get full report from official database of BE for COIFFURE TENTA-TIF)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE TENTA-TIF
Addition kinds of activities for COIFFURE TENTA-TIF

34960201. Ketting, gelast | Chain, welded
38290114. Watertemperatuurmeter, motorvoertuig | Water temperature gauges, motor vehicle
39999929. Potpourri | Potpourri
51990206. Kerstbomen, met inbegrip van kunstmatige | Christmas trees, including artificial
67949902. Franchises, verkopen of licenties | Franchises, selling or licensing
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory
95120101. Vis en dierenbescherming bureau, overheid | Fish and wildlife conservation agency, government

Werken bij COIFFURE TENTA-TIF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE TENTA-TIF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE TENTA-TIF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE TENTA-TIF. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

Zoek naar antwoorden van COIFFURE TENTA-TIF in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE TENTA-TIF in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE TENTA-TIF. Laat een reactie achter voor COIFFURE TENTA-TIF. COIFFURE TENTA-TIF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE TENTA-TIF. Leave a respond for COIFFURE TENTA-TIF. COIFFURE TENTA-TIF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE TENTA-TIF op de google maps. Adres en contacten COIFFURE TENTA-TIF
Location of COIFFURE TENTA-TIF on the google maps. Address and contacts of COIFFURE TENTA-TIF

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE TENTA-TIF COIFFURE TENTA-TIF: VAN MEER A | De Feyter P | Montfruit Détail | SPIRALE | N. MONFORTI

Other related companies as COIFFURE TENTA-TIF: VAN MEER A | De Feyter P | Montfruit Détail | SPIRALE | N. MONFORTI

COIFFURE TENTA-TIF is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE TENTA-TIF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf COIFFURE TENTA-TIF bevindt zich op het adres: RUE DE LA PERCHE 83; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE TENTA-TIF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE TENTA-TIF is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE TENTA-TIF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE TENTA-TIF, openstaande posities, locatie van COIFFURE TENTA-TIF op de kaart.

COIFFURE TENTA-TIF is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE TENTA-TIF, company assigned to the tax number BE01108489990. The company COIFFURE TENTA-TIF is located at the address: RUE DE LA PERCHE 83; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE TENTA-TIF were not found.
The main activity of COIFFURE TENTA-TIF is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE TENTA-TIF is not available. You also can look at reviews of COIFFURE TENTA-TIF, open positions, location of COIFFURE TENTA-TIF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE TENTA-TIF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE TENTA-TIF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE TENTA-TIF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE TENTA-TIF, employees, financial statistics.