COIFFURE RONNY

Contactgegevens COIFFURE RONNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE RONNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE RONNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODESTRAAT 47; 3221; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16568875 (+32-16568875) 16568875 (+32-16568875)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE RONNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE RONNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE RONNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE RONNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE RONNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE RONNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE RONNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE RONNY
Products information COIFFURE RONNY

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in COIFFURE RONNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE RONNY
(Get full report from official database of BE for COIFFURE RONNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE RONNY
Addition kinds of activities for COIFFURE RONNY

8651. Politieke organisaties | Political organizations
33519900. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
33570000. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
35560400. Drankmachines | Beverage machinery
45819901. Luchtvrachtafhandeling op luchthavens | Air freight handling at airports

Werken bij COIFFURE RONNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE RONNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE RONNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE RONNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

Zoek naar antwoorden van COIFFURE RONNY in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE RONNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE RONNY. Laat een reactie achter voor COIFFURE RONNY. COIFFURE RONNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE RONNY. Leave a respond for COIFFURE RONNY. COIFFURE RONNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE RONNY op de google maps. Adres en contacten COIFFURE RONNY
Location of COIFFURE RONNY on the google maps. Address and contacts of COIFFURE RONNY

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE RONNY COIFFURE RONNY: OCEAN | OUD GAASBEEK | Graphitex | ACTION SHOP | W.J. SYSTEMS

Other related companies as COIFFURE RONNY: OCEAN | OUD GAASBEEK | Graphitex | ACTION SHOP | W.J. SYSTEMS

COIFFURE RONNY is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE RONNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf COIFFURE RONNY bevindt zich op het adres: RODESTRAAT 47; 3221; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE RONNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE RONNY is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE RONNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE RONNY, openstaande posities, locatie van COIFFURE RONNY op de kaart.

COIFFURE RONNY is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE RONNY, company assigned to the tax number BE02187347412. The company COIFFURE RONNY is located at the address: RODESTRAAT 47; 3221; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE RONNY were not found.
The main activity of COIFFURE RONNY is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE RONNY is not available. You also can look at reviews of COIFFURE RONNY, open positions, location of COIFFURE RONNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE RONNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE RONNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE RONNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE RONNY, employees, financial statistics.