COIFFURE PETER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • COIFFURE PETER
Private companiesFood Stores • COIFFURE PETER

Contactgegevens COIFFURE PETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE PETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE PETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTENDELAAN 327; 8434; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 58235177 (+32-58235177) 58235177 (+32-58235177)

Fax (fax): +32 (55) 119-82-25 +32 (55) 119-82-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE PETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE PETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE PETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE PETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE PETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE PETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE PETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE PETER
Products information COIFFURE PETER

BTW identificatienummer (tax): BE02451568603
Ondernemingsnummer: 5683471679
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in COIFFURE PETER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE PETER
(Get full report from official database of BE for COIFFURE PETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE PETER
Addition kinds of activities for COIFFURE PETER

6515. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
336602. propellers | Propellers
14810000. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
17990902. Mobiele home site opgericht en vastgelegd | Mobile home site set up and tie down
22840103. Rayon draad | Rayon thread
34790101. Chasing op metalen | Chasing on metals

Werken bij COIFFURE PETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE PETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE PETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE PETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Elektricien informatieborden. (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Engie Fabricom stelt elektronische informatieborden op op grote wegen en zorgt voor CCTV-installaties in bv. tunnels, openbare verlichtingsinstallaties, roodlicht- en snelheidscamera's en inwendig verlichte signalisatie. Voor de sectie tunneltechnieken en dynamische signalisatie zoeken wij een Industriële Elektricien.

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

    Type: Studentenjob

    Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Rekruut

    Type: Vaste Job

    >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE PETER in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE PETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE PETER. Laat een reactie achter voor COIFFURE PETER. COIFFURE PETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE PETER. Leave a respond for COIFFURE PETER. COIFFURE PETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE PETER op de google maps. Adres en contacten COIFFURE PETER
Location of COIFFURE PETER on the google maps. Address and contacts of COIFFURE PETER

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE PETER COIFFURE PETER: ERIC POLLENTIER | CARROSSERIE DEMAN | MARC VAN HOUDT | FRANCINE VERSCHUEREN | STEFAAN VERHELLE

Other related companies as COIFFURE PETER: ERIC POLLENTIER | CARROSSERIE DEMAN | MARC VAN HOUDT | FRANCINE VERSCHUEREN | STEFAAN VERHELLE

COIFFURE PETER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE PETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02451568603. Het bedrijf COIFFURE PETER bevindt zich op het adres: WESTENDELAAN 327; 8434; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE PETER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE PETER is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE PETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE PETER, openstaande posities, locatie van COIFFURE PETER op de kaart.

COIFFURE PETER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE PETER, company assigned to the tax number BE02451568603. The company COIFFURE PETER is located at the address: WESTENDELAAN 327; 8434; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE PETER were not found.
The main activity of COIFFURE PETER is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE PETER is not available. You also can look at reviews of COIFFURE PETER, open positions, location of COIFFURE PETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE PETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE PETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE PETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE PETER, employees, financial statistics.