SADAC HERSTAL SA

Contactgegevens SADAC HERSTAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SADAC HERSTAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SADAC HERSTAL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. De L'Energie 7parc Industriel 4432 Ans - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-63-39-74 32-42-63-39-74

Fax (fax): 32-42-63-22-80 32-42-63-22-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SADAC HERSTAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SADAC HERSTAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SADAC HERSTAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SADAC HERSTAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SADAC HERSTAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SADAC HERSTAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SADAC HERSTAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SADAC HERSTAL SA
Products information SADAC HERSTAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE09250457763
Ondernemingsnummer: 6543151855
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SADAC HERSTAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cutting - steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SADAC HERSTAL SA
(Get full report from official database of BE for SADAC HERSTAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SADAC HERSTAL SA
Addition kinds of activities for SADAC HERSTAL SA

321101. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
508202. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
971199. Nationale veiligheid, nec | National security, nec
50630102. Pole line hardware | Pole line hardware
76990508. Valve reparatie, industriële | Valve repair, industrial
82999910. Meditatie therapie | Meditation therapy
92290402. Openbare orde en veiligheid, staatsregering | Public order and safety, state government

Werken bij SADAC HERSTAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SADAC HERSTAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SADAC HERSTAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SADAC HERSTAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

  • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

  • Loodgieter Met Elektrische Kennis (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma zijn wij voor de vestiging in Beerse op zoek naar een loodgieter met elektrische kennis. Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Je takenpakket zal bestaan uit: Het onderhouden van sanitaire installaties PE-lassen ...

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van SADAC HERSTAL SA in sociale netwerken
Look for responds of SADAC HERSTAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SADAC HERSTAL SA. Laat een reactie achter voor SADAC HERSTAL SA. SADAC HERSTAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SADAC HERSTAL SA. Leave a respond for SADAC HERSTAL SA. SADAC HERSTAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SADAC HERSTAL SA op de google maps. Adres en contacten SADAC HERSTAL SA
Location of SADAC HERSTAL SA on the google maps. Address and contacts of SADAC HERSTAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SADAC HERSTAL SA SADAC HERSTAL SA: SLAGERIJ DE SMEDT | Verjans R | DECEUNINCK-DEFORCE | VERPLANCKE & PARTNERS NV | SL SERVICE SLACHMUYLDERS LUC

Other related companies as SADAC HERSTAL SA: SLAGERIJ DE SMEDT | Verjans R | DECEUNINCK-DEFORCE | VERPLANCKE & PARTNERS NV | SL SERVICE SLACHMUYLDERS LUC

SADAC HERSTAL SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SADAC HERSTAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09250457763. Het bedrijf SADAC HERSTAL SA bevindt zich op het adres: Av. De L'Energie 7parc Industriel 4432 Ans - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cutting - steels and metals. Producten gemaakt in SADAC HERSTAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SADAC HERSTAL SA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SADAC HERSTAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SADAC HERSTAL SA, openstaande posities, locatie van SADAC HERSTAL SA op de kaart.

SADAC HERSTAL SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SADAC HERSTAL SA, company assigned to the tax number BE09250457763. The company SADAC HERSTAL SA is located at the address: Av. De L'Energie 7parc Industriel 4432 Ans - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 199,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cutting - steels and metals. Products created in SADAC HERSTAL SA were not found.
The main activity of SADAC HERSTAL SA is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SADAC HERSTAL SA is not available. You also can look at reviews of SADAC HERSTAL SA, open positions, location of SADAC HERSTAL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SADAC HERSTAL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SADAC HERSTAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SADAC HERSTAL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SADAC HERSTAL SA, employees, financial statistics.