COIFFURE MASSIMODO

Contactgegevens COIFFURE MASSIMODO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MASSIMODO: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MASSIMODO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLEMENT D?HOOGHELAAN 2; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37714548 (+32-37714548) 37714548 (+32-37714548)

Fax (fax): +32 (9) 181-68-23 +32 (9) 181-68-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MASSIMODO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MASSIMODO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MASSIMODO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MASSIMODO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MASSIMODO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MASSIMODO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MASSIMODO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MASSIMODO
Products information COIFFURE MASSIMODO

BTW identificatienummer (tax): BE07036987304
Ondernemingsnummer: 9599822998
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in COIFFURE MASSIMODO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MASSIMODO
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MASSIMODO)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MASSIMODO
Addition kinds of activities for COIFFURE MASSIMODO

382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
20790100. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
28690301. Acetaten: amyl, butyl en ethyl | Acetates: amyl, butyl, and ethyl
34999901. Aërosolkleppen, metaal | Aerosol valves, metal
35520118. Draadmakende machines, draaiende machines | Thread making machines, spinning machinery
38230503. Vloeistof analyse instrumenten, industrieel proces type | Liquid analysis instruments, industrial process type
49259901. Vloeibaar aardgas, verdeling via stroomnetten | Liquefied petroleum gas, distribution through mains
79991105. Brug instructie | Bridge instruction
82119904. Kindergarten | Kindergarten
96210404. Regeling, administratie van vervoer, lokale overheid | Regulation, administration of transportation, local government

Werken bij COIFFURE MASSIMODO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MASSIMODO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MASSIMODO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MASSIMODO. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • Operator inpak vaste weekendploeg - regio Ieper (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator inpakmachine ben je verantwoordelijk voor het inpakken en de conditionering van diverse prodcuten met als doel een correct ingepakt en gestapeld product te bekomen. Jouw takenpakket: instellen & klaarzetten van de inpakinstallatie uitvoeren kwaliteitscontroles instellen van de correcte etikettering oplossen van mogelijke storingen voorzien van een voldoende voorraad verpakking & palletten ...

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: WANNIJN

    Type: Vaste Job

    WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • Logopedist(e) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ALFAMED

    Type: Zelfstandige activiteit

    de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MASSIMODO in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MASSIMODO in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MASSIMODO. Laat een reactie achter voor COIFFURE MASSIMODO. COIFFURE MASSIMODO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MASSIMODO. Leave a respond for COIFFURE MASSIMODO. COIFFURE MASSIMODO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MASSIMODO op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MASSIMODO
Location of COIFFURE MASSIMODO on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MASSIMODO

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MASSIMODO COIFFURE MASSIMODO: Decock C | DECOTRADING | ERIK CUSTERS | VALODENT | Vanderstraeten Frank

Other related companies as COIFFURE MASSIMODO: Decock C | DECOTRADING | ERIK CUSTERS | VALODENT | Vanderstraeten Frank

COIFFURE MASSIMODO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MASSIMODO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036987304. Het bedrijf COIFFURE MASSIMODO bevindt zich op het adres: CLEMENT D?HOOGHELAAN 2; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE MASSIMODO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE MASSIMODO is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MASSIMODO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MASSIMODO, openstaande posities, locatie van COIFFURE MASSIMODO op de kaart.

COIFFURE MASSIMODO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MASSIMODO, company assigned to the tax number BE07036987304. The company COIFFURE MASSIMODO is located at the address: CLEMENT D?HOOGHELAAN 2; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE MASSIMODO were not found.
The main activity of COIFFURE MASSIMODO is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MASSIMODO is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MASSIMODO, open positions, location of COIFFURE MASSIMODO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MASSIMODO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MASSIMODO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MASSIMODO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MASSIMODO, employees, financial statistics.