COIFFURE JEAN LUC & RITA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • COIFFURE JEAN LUC & RITA
Private companiesAmusement and Recreation Services • COIFFURE JEAN LUC & RITA

Contactgegevens COIFFURE JEAN LUC & RITA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE JEAN LUC & RITA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE JEAN LUC & RITA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA VALLI?RE 36; 7041; QUEVY, België

Telefoon (phone): 65586864 (+32-65586864) 65586864 (+32-65586864)

Fax (fax): +32 (15) 380-38-57 +32 (15) 380-38-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE JEAN LUC & RITA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE JEAN LUC & RITA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE JEAN LUC & RITA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE JEAN LUC & RITA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE JEAN LUC & RITA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE JEAN LUC & RITA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE JEAN LUC & RITA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE JEAN LUC & RITA
Products information COIFFURE JEAN LUC & RITA

BTW identificatienummer (tax): BE07865631103
Ondernemingsnummer: 3503784179
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in COIFFURE JEAN LUC & RITA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE JEAN LUC & RITA
(Get full report from official database of BE for COIFFURE JEAN LUC & RITA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE JEAN LUC & RITA
Addition kinds of activities for COIFFURE JEAN LUC & RITA

594701. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
01730000. Boom noten | Tree nuts
23999902. Automotive deksels, behalve de zit- en banddeksels | Automotive covers, except seat and tire covers
23999912. Banddeksels | Tire covers
28440000. Toilet preparaten | Toilet preparations
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
50990500. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
61110000. Federale en federale gesponsorde kredietbureaus | Federal and federally sponsored credit agencies
82119908. Seminarie | Seminary

Werken bij COIFFURE JEAN LUC & RITA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE JEAN LUC & RITA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE JEAN LUC & RITA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE JEAN LUC & RITA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • Heftruckchauffeur in combinatie met bobijnopzetter - 2 ploegen - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met pin. Deze functie wordt gecombineerd met bobijnen opzetten.  Takenpakket: Bevoorraden van de materialen Laden en lossen De materialen op hun plaats zetten Bobijnen opzetten

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: De Jaeger Automation

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

Zoek naar antwoorden van COIFFURE JEAN LUC & RITA in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE JEAN LUC & RITA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE JEAN LUC & RITA. Laat een reactie achter voor COIFFURE JEAN LUC & RITA. COIFFURE JEAN LUC & RITA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE JEAN LUC & RITA. Leave a respond for COIFFURE JEAN LUC & RITA. COIFFURE JEAN LUC & RITA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE JEAN LUC & RITA op de google maps. Adres en contacten COIFFURE JEAN LUC & RITA
Location of COIFFURE JEAN LUC & RITA on the google maps. Address and contacts of COIFFURE JEAN LUC & RITA

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE JEAN LUC & RITA COIFFURE JEAN LUC & RITA: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | AGO PERSONEELSKEUZE | De Cock Wim | Chromatex BVBA | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as COIFFURE JEAN LUC & RITA: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | AGO PERSONEELSKEUZE | De Cock Wim | Chromatex BVBA | VRIJE BASISSCHOOL

COIFFURE JEAN LUC & RITA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE JEAN LUC & RITA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865631103. Het bedrijf COIFFURE JEAN LUC & RITA bevindt zich op het adres: RUE DE LA VALLI?RE 36; 7041; QUEVY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE JEAN LUC & RITA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE JEAN LUC & RITA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE JEAN LUC & RITA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE JEAN LUC & RITA, openstaande posities, locatie van COIFFURE JEAN LUC & RITA op de kaart.

COIFFURE JEAN LUC & RITA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE JEAN LUC & RITA, company assigned to the tax number BE07865631103. The company COIFFURE JEAN LUC & RITA is located at the address: RUE DE LA VALLI?RE 36; 7041; QUEVY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE JEAN LUC & RITA were not found.
The main activity of COIFFURE JEAN LUC & RITA is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE JEAN LUC & RITA is not available. You also can look at reviews of COIFFURE JEAN LUC & RITA, open positions, location of COIFFURE JEAN LUC & RITA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE JEAN LUC & RITA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE JEAN LUC & RITA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE JEAN LUC & RITA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE JEAN LUC & RITA, employees, financial statistics.