COIFFURE IRIS

Contactgegevens COIFFURE IRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE IRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE IRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDEBAREELLEI 99; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36465761 (+32-36465761) 36465761 (+32-36465761)

Fax (fax): +32 (84) 290-51-16 +32 (84) 290-51-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE IRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE IRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE IRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE IRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE IRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE IRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE IRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE IRIS
Products information COIFFURE IRIS

BTW identificatienummer (tax): BE06547271728
Ondernemingsnummer: 9849487304
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in COIFFURE IRIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE IRIS
(Get full report from official database of BE for COIFFURE IRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE IRIS
Addition kinds of activities for COIFFURE IRIS

3716. Stacaravans | Motor homes
5072. Hardware | Hardware
26790301. Wallpaper, reliëf kunststof: gemaakt op textielbekleding | Wallpaper, embossed plastic: made on textile backing
32720315. Spaanse vloertegel, beton | Spanish floor tile, concrete
32990202. Tegel, zandkalk | Tile, sand lime
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters
63210201. Ongevallenverenigingen, wederzijds | Accident associations, mutual
79410101. Honkbalclub, professioneel en semi-professioneel | Baseball club, professional and semi-professional

Werken bij COIFFURE IRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE IRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE IRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE IRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE IRIS in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE IRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE IRIS. Laat een reactie achter voor COIFFURE IRIS. COIFFURE IRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE IRIS. Leave a respond for COIFFURE IRIS. COIFFURE IRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE IRIS op de google maps. Adres en contacten COIFFURE IRIS
Location of COIFFURE IRIS on the google maps. Address and contacts of COIFFURE IRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE IRIS COIFFURE IRIS: VERHUIZINGEN OMER VAN MAELE | JOEL REMY-PAQUAY | City Walk | VANDEBERG | P. MAERTEN

Other related companies as COIFFURE IRIS: VERHUIZINGEN OMER VAN MAELE | JOEL REMY-PAQUAY | City Walk | VANDEBERG | P. MAERTEN

COIFFURE IRIS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE IRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06547271728. Het bedrijf COIFFURE IRIS bevindt zich op het adres: OUDEBAREELLEI 99; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE IRIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE IRIS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE IRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE IRIS, openstaande posities, locatie van COIFFURE IRIS op de kaart.

COIFFURE IRIS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE IRIS, company assigned to the tax number BE06547271728. The company COIFFURE IRIS is located at the address: OUDEBAREELLEI 99; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE IRIS were not found.
The main activity of COIFFURE IRIS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE IRIS is not available. You also can look at reviews of COIFFURE IRIS, open positions, location of COIFFURE IRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE IRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE IRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE IRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE IRIS, employees, financial statistics.