ROBBY BVBA

Contactgegevens ROBBY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBBY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBBY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moorstraat 9850 Nevele - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-82-77-96 32-92-82-77-96

Fax (fax): 32-92-82-54-80 32-92-82-54-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBBY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBBY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBBY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBBY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBBY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBBY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBBY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBBY BVBA
Products information ROBBY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07179534912
Ondernemingsnummer: 4661193847
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ROBBY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Structures, heavy - metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBBY BVBA
(Get full report from official database of BE for ROBBY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBBY BVBA
Addition kinds of activities for ROBBY BVBA

513102. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
10210102. Open pit koperertsmijnbouw | Open pit copper ore mining
32810501. Begraafplaatsen, stenen | Burial vaults, stone
34460105. Ladders, ketting | Ladders, chain
51980104. lakken | Lacquers
73420202. Uitroeien en ontsmetten | Exterminating and fumigating
78190101. Kameraman, freelance | Cameraman, freelance

Werken bij ROBBY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBBY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBBY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBBY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

Zoek naar antwoorden van ROBBY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ROBBY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBBY BVBA. Laat een reactie achter voor ROBBY BVBA. ROBBY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBBY BVBA. Leave a respond for ROBBY BVBA. ROBBY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBBY BVBA op de google maps. Adres en contacten ROBBY BVBA
Location of ROBBY BVBA on the google maps. Address and contacts of ROBBY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBBY BVBA ROBBY BVBA: Mélon Décoration SPRL | ZWEMBAD OLYMPOS | Swinnen F | DESTI-ESNEUX | Champi-Fresh

Other related companies as ROBBY BVBA: Mélon Décoration SPRL | ZWEMBAD OLYMPOS | Swinnen F | DESTI-ESNEUX | Champi-Fresh

ROBBY BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBBY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07179534912. Het bedrijf ROBBY BVBA bevindt zich op het adres: Moorstraat 9850 Nevele - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Structures, heavy - metal. Producten gemaakt in ROBBY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBBY BVBA is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBBY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBBY BVBA, openstaande posities, locatie van ROBBY BVBA op de kaart.

ROBBY BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBBY BVBA, company assigned to the tax number BE07179534912. The company ROBBY BVBA is located at the address: Moorstraat 9850 Nevele - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Structures, heavy - metal. Products created in ROBBY BVBA were not found.
The main activity of ROBBY BVBA is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBBY BVBA is not available. You also can look at reviews of ROBBY BVBA, open positions, location of ROBBY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBBY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBBY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBBY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBBY BVBA, employees, financial statistics.