BRUNOIS COIFFURE

Contactgegevens BRUNOIS COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUNOIS COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUNOIS COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAL VOSS 6; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87333377 (+32-87333377) 87333377 (+32-87333377)

Fax (fax): +32 (2) 499-84-81 +32 (2) 499-84-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUNOIS COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUNOIS COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUNOIS COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUNOIS COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUNOIS COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUNOIS COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUNOIS COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUNOIS COIFFURE
Products information BRUNOIS COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE04001464843
Ondernemingsnummer: 1980804443
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BRUNOIS COIFFURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUNOIS COIFFURE
(Get full report from official database of BE for BRUNOIS COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUNOIS COIFFURE
Addition kinds of activities for BRUNOIS COIFFURE

3559. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
172101. Residentieel schilderij | Residential painting
286100. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
28190410. Natriumsulfiden | Sodium sulfides
38229910. IJsmaker controleert | Ice maker controls
39150102. Juwelagers, synthetisch | Jewel bearings, synthetic
92119901. Federale rechtbanken | Federal courts

Werken bij BRUNOIS COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUNOIS COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUNOIS COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUNOIS COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van BRUNOIS COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of BRUNOIS COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUNOIS COIFFURE. Laat een reactie achter voor BRUNOIS COIFFURE. BRUNOIS COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUNOIS COIFFURE. Leave a respond for BRUNOIS COIFFURE. BRUNOIS COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUNOIS COIFFURE op de google maps. Adres en contacten BRUNOIS COIFFURE
Location of BRUNOIS COIFFURE on the google maps. Address and contacts of BRUNOIS COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUNOIS COIFFURE BRUNOIS COIFFURE: BEENHOUWERIJ ST.ELIGIUS | De Moyer Prosper | Caers | M. GHESQUIRE | Benoit Mar茅chal SPRL

Other related companies as BRUNOIS COIFFURE: BEENHOUWERIJ ST.ELIGIUS | De Moyer Prosper | Caers | M. GHESQUIRE | Benoit Mar茅chal SPRL

BRUNOIS COIFFURE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUNOIS COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04001464843. Het bedrijf BRUNOIS COIFFURE bevindt zich op het adres: GAL VOSS 6; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in BRUNOIS COIFFURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUNOIS COIFFURE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUNOIS COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUNOIS COIFFURE, openstaande posities, locatie van BRUNOIS COIFFURE op de kaart.

BRUNOIS COIFFURE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUNOIS COIFFURE, company assigned to the tax number BE04001464843. The company BRUNOIS COIFFURE is located at the address: GAL VOSS 6; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 512,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in BRUNOIS COIFFURE were not found.
The main activity of BRUNOIS COIFFURE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUNOIS COIFFURE is not available. You also can look at reviews of BRUNOIS COIFFURE, open positions, location of BRUNOIS COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUNOIS COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUNOIS COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUNOIS COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUNOIS COIFFURE, employees, financial statistics.