AHMED EDDEGDAG

Contactgegevens AHMED EDDEGDAG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AHMED EDDEGDAG: address, phone, fax, email, website, opening hours

AHMED EDDEGDAG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MUGGENBERGLEI 212; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33665024 (+32-33665024) 33665024 (+32-33665024)

Fax (fax): +32 (59) 112-58-86 +32 (59) 112-58-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AHMED EDDEGDAG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AHMED EDDEGDAG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AHMED EDDEGDAG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AHMED EDDEGDAG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AHMED EDDEGDAG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AHMED EDDEGDAG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AHMED EDDEGDAG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AHMED EDDEGDAG
Products information AHMED EDDEGDAG

BTW identificatienummer (tax): BE01390014648
Ondernemingsnummer: 7380584716
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in AHMED EDDEGDAG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AHMED EDDEGDAG
(Get full report from official database of BE for AHMED EDDEGDAG)

Aanvulling soorten activiteiten voor AHMED EDDEGDAG
Addition kinds of activities for AHMED EDDEGDAG

3952. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
5271. Stacaravans | Mobile home dealers
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
31720208. Vanity gevallen | Vanity cases
36430303. Contacten, elektrisch | Contacts, electrical
50320201. Gipsmateriaal | Drywall materials
82490301. Medische en tandheelkundige assistent school | Medical and dental assistant school
87319900. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec

Werken bij AHMED EDDEGDAG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AHMED EDDEGDAG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AHMED EDDEGDAG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AHMED EDDEGDAG. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van AHMED EDDEGDAG in sociale netwerken
Look for responds of AHMED EDDEGDAG in social networks

Lees alle opmerkingen voor AHMED EDDEGDAG. Laat een reactie achter voor AHMED EDDEGDAG. AHMED EDDEGDAG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AHMED EDDEGDAG. Leave a respond for AHMED EDDEGDAG. AHMED EDDEGDAG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AHMED EDDEGDAG op de google maps. Adres en contacten AHMED EDDEGDAG
Location of AHMED EDDEGDAG on the google maps. Address and contacts of AHMED EDDEGDAG

Andere gerelateerde bedrijven als come AHMED EDDEGDAG AHMED EDDEGDAG: FLWIMMERS-HERMANS NV | A.C. NEUVILLERS | Discobar Gold Star | Lace Paradice | STATUA SPRL

Other related companies as AHMED EDDEGDAG: FLWIMMERS-HERMANS NV | A.C. NEUVILLERS | Discobar Gold Star | Lace Paradice | STATUA SPRL

AHMED EDDEGDAG is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AHMED EDDEGDAG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390014648. Het bedrijf AHMED EDDEGDAG bevindt zich op het adres: MUGGENBERGLEI 212; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in AHMED EDDEGDAG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AHMED EDDEGDAG is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AHMED EDDEGDAG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AHMED EDDEGDAG, openstaande posities, locatie van AHMED EDDEGDAG op de kaart.

AHMED EDDEGDAG is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is AHMED EDDEGDAG, company assigned to the tax number BE01390014648. The company AHMED EDDEGDAG is located at the address: MUGGENBERGLEI 212; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in AHMED EDDEGDAG were not found.
The main activity of AHMED EDDEGDAG is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AHMED EDDEGDAG is not available. You also can look at reviews of AHMED EDDEGDAG, open positions, location of AHMED EDDEGDAG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AHMED EDDEGDAG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AHMED EDDEGDAG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AHMED EDDEGDAG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AHMED EDDEGDAG, employees, financial statistics.