A VANHEES GERBERTE

Contactgegevens A VANHEES GERBERTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A VANHEES GERBERTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A VANHEES GERBERTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERESTRAAT 14; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12233162 (+32-12233162) 12233162 (+32-12233162)

Fax (fax): +32 (12) 634-21-85 +32 (12) 634-21-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A VANHEES GERBERTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A VANHEES GERBERTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A VANHEES GERBERTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A VANHEES GERBERTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A VANHEES GERBERTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A VANHEES GERBERTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A VANHEES GERBERTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A VANHEES GERBERTE
Products information A VANHEES GERBERTE

BTW identificatienummer (tax): BE03294219970
Ondernemingsnummer: 6697509765
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in A VANHEES GERBERTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A VANHEES GERBERTE
(Get full report from official database of BE for A VANHEES GERBERTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A VANHEES GERBERTE
Addition kinds of activities for A VANHEES GERBERTE

351999. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
833101. Job training services | Job training services
14990105. Jade mijnbouw | Jade mining
32610205. Lavatoria, glanzend china | Lavatories, vitreous china
33150302. Manden, stalen draad | Baskets, steel wire
38240205. Lineaire tellers | Linear counters
49530200. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
50999918. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories
55419901. Vulstations, benzine | Filling stations, gasoline
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession

Werken bij A VANHEES GERBERTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A VANHEES GERBERTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A VANHEES GERBERTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A VANHEES GERBERTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van A VANHEES GERBERTE in sociale netwerken
Look for responds of A VANHEES GERBERTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A VANHEES GERBERTE. Laat een reactie achter voor A VANHEES GERBERTE. A VANHEES GERBERTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A VANHEES GERBERTE. Leave a respond for A VANHEES GERBERTE. A VANHEES GERBERTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A VANHEES GERBERTE op de google maps. Adres en contacten A VANHEES GERBERTE
Location of A VANHEES GERBERTE on the google maps. Address and contacts of A VANHEES GERBERTE

Andere gerelateerde bedrijven als come A VANHEES GERBERTE A VANHEES GERBERTE: COIFFURE RONNY | PARTENA | Janssens de Bisthoven Charlotte | Behets P | Steengoed Benelux

Other related companies as A VANHEES GERBERTE: COIFFURE RONNY | PARTENA | Janssens de Bisthoven Charlotte | Behets P | Steengoed Benelux

A VANHEES GERBERTE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A VANHEES GERBERTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03294219970. Het bedrijf A VANHEES GERBERTE bevindt zich op het adres: MERESTRAAT 14; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in A VANHEES GERBERTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A VANHEES GERBERTE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A VANHEES GERBERTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A VANHEES GERBERTE, openstaande posities, locatie van A VANHEES GERBERTE op de kaart.

A VANHEES GERBERTE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A VANHEES GERBERTE, company assigned to the tax number BE03294219970. The company A VANHEES GERBERTE is located at the address: MERESTRAAT 14; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in A VANHEES GERBERTE were not found.
The main activity of A VANHEES GERBERTE is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A VANHEES GERBERTE is not available. You also can look at reviews of A VANHEES GERBERTE, open positions, location of A VANHEES GERBERTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A VANHEES GERBERTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A VANHEES GERBERTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A VANHEES GERBERTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A VANHEES GERBERTE, employees, financial statistics.