LIBRAIRIE GENIS

Contactgegevens LIBRAIRIE GENIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE GENIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE GENIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOMBERG 217; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27713699 (+32-27713699) 27713699 (+32-27713699)

Fax (fax): +32 (14) 878-57-67 +32 (14) 878-57-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE GENIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE GENIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE GENIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE GENIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE GENIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE GENIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE GENIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE GENIS
Products information LIBRAIRIE GENIS

BTW identificatienummer (tax): BE06761505126
Ondernemingsnummer: 4768310546
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LIBRAIRIE GENIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE GENIS
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE GENIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE GENIS
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE GENIS

263101. bekledingsbord | Linerboard
20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
27890201. Bronsende boeken, kaarten of papier | Bronzing books, cards, or paper
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric
38229914. Statische drukregelaars | Static pressure regulators
50499903. Rechtshandhavingsapparatuur en benodigdheden | Law enforcement equipment and supplies
61539904. Aankoop en verkoop van trustdocumenten | Purchase and sale of trust deeds

Werken bij LIBRAIRIE GENIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE GENIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE GENIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE GENIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE GENIS in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE GENIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE GENIS. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE GENIS. LIBRAIRIE GENIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE GENIS. Leave a respond for LIBRAIRIE GENIS. LIBRAIRIE GENIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE GENIS op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE GENIS
Location of LIBRAIRIE GENIS on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE GENIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE GENIS LIBRAIRIE GENIS: MARQUISE | Difintel Micro | OHZO BVBA | FOTOGRAFIEK | BUREAU VAN ACKER & CO

Other related companies as LIBRAIRIE GENIS: MARQUISE | Difintel Micro | OHZO BVBA | FOTOGRAFIEK | BUREAU VAN ACKER & CO

LIBRAIRIE GENIS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE GENIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761505126. Het bedrijf LIBRAIRIE GENIS bevindt zich op het adres: TOMBERG 217; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE GENIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE GENIS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE GENIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE GENIS, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE GENIS op de kaart.

LIBRAIRIE GENIS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE GENIS, company assigned to the tax number BE06761505126. The company LIBRAIRIE GENIS is located at the address: TOMBERG 217; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE GENIS were not found.
The main activity of LIBRAIRIE GENIS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE GENIS is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE GENIS, open positions, location of LIBRAIRIE GENIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE GENIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE GENIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE GENIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE GENIS, employees, financial statistics.