COM & FOR BELGIUM

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • COM & FOR BELGIUM
Private companiesDepository Institutions • COM & FOR BELGIUM

Contactgegevens COM & FOR BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COM & FOR BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

COM & FOR BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD II LAAN 53; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24200555 (+32-24200555) 24200555 (+32-24200555)

Fax (fax): +32 (53) 531-19-73 +32 (53) 531-19-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COM & FOR BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COM & FOR BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COM & FOR BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COM & FOR BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COM & FOR BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COM & FOR BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COM & FOR BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COM & FOR BELGIUM
Products information COM & FOR BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE06408294677
Ondernemingsnummer: 4953430175
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in COM & FOR BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COM & FOR BELGIUM
(Get full report from official database of BE for COM & FOR BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor COM & FOR BELGIUM
Addition kinds of activities for COM & FOR BELGIUM

106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
32219903. Kosmetische potten, glas | Cosmetic jars, glass
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
39990105. Haardrogers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair driers, designed for beauty parlors
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel

Werken bij COM & FOR BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COM & FOR BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COM & FOR BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COM & FOR BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

Zoek naar antwoorden van COM & FOR BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of COM & FOR BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor COM & FOR BELGIUM. Laat een reactie achter voor COM & FOR BELGIUM. COM & FOR BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COM & FOR BELGIUM. Leave a respond for COM & FOR BELGIUM. COM & FOR BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COM & FOR BELGIUM op de google maps. Adres en contacten COM & FOR BELGIUM
Location of COM & FOR BELGIUM on the google maps. Address and contacts of COM & FOR BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come COM & FOR BELGIUM COM & FOR BELGIUM: ACII | MAQUA FR?RES | ARMAND BREUGELMANS | J. & C. CARS | Publi Vandewalle BVBA

Other related companies as COM & FOR BELGIUM: ACII | MAQUA FR?RES | ARMAND BREUGELMANS | J. & C. CARS | Publi Vandewalle BVBA

COM & FOR BELGIUM is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COM & FOR BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06408294677. Het bedrijf COM & FOR BELGIUM bevindt zich op het adres: LEOPOLD II LAAN 53; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kantoormateriaal. Producten gemaakt in COM & FOR BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COM & FOR BELGIUM is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COM & FOR BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COM & FOR BELGIUM, openstaande posities, locatie van COM & FOR BELGIUM op de kaart.

COM & FOR BELGIUM is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is COM & FOR BELGIUM, company assigned to the tax number BE06408294677. The company COM & FOR BELGIUM is located at the address: LEOPOLD II LAAN 53; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kantoormateriaal. Products created in COM & FOR BELGIUM were not found.
The main activity of COM & FOR BELGIUM is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COM & FOR BELGIUM is not available. You also can look at reviews of COM & FOR BELGIUM, open positions, location of COM & FOR BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COM & FOR BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COM & FOR BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COM & FOR BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COM & FOR BELGIUM, employees, financial statistics.