JAOSLAW SOSNOWSKA

Contactgegevens JAOSLAW SOSNOWSKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAOSLAW SOSNOWSKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAOSLAW SOSNOWSKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NAMUR 298; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81568268 (+32-81568268) 81568268 (+32-81568268)

Fax (fax): +32 (14) 167-34-34 +32 (14) 167-34-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAOSLAW SOSNOWSKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAOSLAW SOSNOWSKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAOSLAW SOSNOWSKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAOSLAW SOSNOWSKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAOSLAW SOSNOWSKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAOSLAW SOSNOWSKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAOSLAW SOSNOWSKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAOSLAW SOSNOWSKA
Products information JAOSLAW SOSNOWSKA

BTW identificatienummer (tax): BE04561218261
Ondernemingsnummer: 1281524658
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in JAOSLAW SOSNOWSKA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kansspelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAOSLAW SOSNOWSKA
(Get full report from official database of BE for JAOSLAW SOSNOWSKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAOSLAW SOSNOWSKA
Addition kinds of activities for JAOSLAW SOSNOWSKA

1481. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
386104. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
703202. Jeugdkampen | Youth camps
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
36340512. Tandenborstels, elektrisch | Toothbrushes, electric
37110408. Sneeuwploegen (motorvoertuigen), montage van | Snow plows (motor vehicles), assembly of

Werken bij JAOSLAW SOSNOWSKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAOSLAW SOSNOWSKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAOSLAW SOSNOWSKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAOSLAW SOSNOWSKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Lasser/monteur (M/V) (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lassers/monteurs- West-Vlaanderen o Takenpakket Opstellen, plaatsen en definitieve montage van allerhande constructies

  • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van JAOSLAW SOSNOWSKA in sociale netwerken
Look for responds of JAOSLAW SOSNOWSKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAOSLAW SOSNOWSKA. Laat een reactie achter voor JAOSLAW SOSNOWSKA. JAOSLAW SOSNOWSKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAOSLAW SOSNOWSKA. Leave a respond for JAOSLAW SOSNOWSKA. JAOSLAW SOSNOWSKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAOSLAW SOSNOWSKA op de google maps. Adres en contacten JAOSLAW SOSNOWSKA
Location of JAOSLAW SOSNOWSKA on the google maps. Address and contacts of JAOSLAW SOSNOWSKA

Andere gerelateerde bedrijven als come JAOSLAW SOSNOWSKA JAOSLAW SOSNOWSKA: Van Der Haegen-Neckebroeck BVBA-SPRL | RODE KRUIS LANDEN | PWA KRUISHOUTEM | PHILIPPE COLANTONIO | JEAN-MARIE GUIOT

Other related companies as JAOSLAW SOSNOWSKA: Van Der Haegen-Neckebroeck BVBA-SPRL | RODE KRUIS LANDEN | PWA KRUISHOUTEM | PHILIPPE COLANTONIO | JEAN-MARIE GUIOT

JAOSLAW SOSNOWSKA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAOSLAW SOSNOWSKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04561218261. Het bedrijf JAOSLAW SOSNOWSKA bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NAMUR 298; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 620,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kansspelen. Producten gemaakt in JAOSLAW SOSNOWSKA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAOSLAW SOSNOWSKA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAOSLAW SOSNOWSKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAOSLAW SOSNOWSKA, openstaande posities, locatie van JAOSLAW SOSNOWSKA op de kaart.

JAOSLAW SOSNOWSKA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAOSLAW SOSNOWSKA, company assigned to the tax number BE04561218261. The company JAOSLAW SOSNOWSKA is located at the address: CHAUSS?E DE NAMUR 298; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 620,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kansspelen. Products created in JAOSLAW SOSNOWSKA were not found.
The main activity of JAOSLAW SOSNOWSKA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JAOSLAW SOSNOWSKA is not available. You also can look at reviews of JAOSLAW SOSNOWSKA, open positions, location of JAOSLAW SOSNOWSKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAOSLAW SOSNOWSKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAOSLAW SOSNOWSKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAOSLAW SOSNOWSKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAOSLAW SOSNOWSKA, employees, financial statistics.