AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

Contactgegevens AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGLEEDSESTEENWEG 33; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51246624 (+32-51246624) 51246624 (+32-51246624)

Fax (fax): +32 (71) 773-51-90 +32 (71) 773-51-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN
Products information AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

BTW identificatienummer (tax): BE01857482910
Ondernemingsnummer: 7485504150
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kansspelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN
(Get full report from official database of BE for AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN
Addition kinds of activities for AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

25150203. Stoel- en bankveren, samengesteld | Chair and couch springs, assembled
35590400. Raffinaderij, chemische verwerking en dergelijke machines | Refinery, chemical processing, and similar machinery
35850202. Tellers en teller kasten, gekoeld | Counters and counter display cases, refrigerated
38250205. Decade dozen: capaciteit, inductie en weerstand | Decade boxes: capacitance, inductance, and resistance
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal

Werken bij AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • medewerker boomkwekerij (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de tuinbouw zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker. Je helpt mee in de boomkwekerij: planten en rooien van jonge bomen, klaarmaken van bestellingen, laden en lossen,...

  • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

  • metser-diender (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

Zoek naar antwoorden van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Laat een reactie achter voor AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Leave a respond for AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN op de google maps. Adres en contacten AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN
Location of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN on the google maps. Address and contacts of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: DUBOIS SA | Pierre Malingreau & Fils SPRL | Jardin St-Eloi (Au) | R. BUTS | R. HUSKEN

Other related companies as AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: DUBOIS SA | Pierre Malingreau & Fils SPRL | Jardin St-Eloi (Au) | R. BUTS | R. HUSKEN

AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01857482910. Het bedrijf AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN bevindt zich op het adres: HOOGLEEDSESTEENWEG 33; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 459,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kansspelen. Producten gemaakt in AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, openstaande posities, locatie van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN op de kaart.

AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, company assigned to the tax number BE01857482910. The company AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is located at the address: HOOGLEEDSESTEENWEG 33; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 459,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kansspelen. Products created in AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN were not found.
The main activity of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is not available. You also can look at reviews of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, open positions, location of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, employees, financial statistics.