DU VIEUX MOULIN

Contactgegevens DU VIEUX MOULIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DU VIEUX MOULIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DU VIEUX MOULIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PONT 2; 6830; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61468277 (+32-61468277) 61468277 (+32-61468277)

Fax (fax): +32 (12) 471-59-61 +32 (12) 471-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DU VIEUX MOULIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DU VIEUX MOULIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DU VIEUX MOULIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DU VIEUX MOULIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DU VIEUX MOULIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DU VIEUX MOULIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DU VIEUX MOULIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DU VIEUX MOULIN
Products information DU VIEUX MOULIN

BTW identificatienummer (tax): BE06487121582
Ondernemingsnummer: 3141510009
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DU VIEUX MOULIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kampeerterreinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DU VIEUX MOULIN
(Get full report from official database of BE for DU VIEUX MOULIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DU VIEUX MOULIN
Addition kinds of activities for DU VIEUX MOULIN

20999901. Amandel pasta | Almond pastes
35450326. Sokjes (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Sockets (machine tool accessories)
36479906. Motorlampen | Motorcycle lamps
41110201. Streetcar operatie | Streetcar operation
42220000. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage

Werken bij DU VIEUX MOULIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DU VIEUX MOULIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DU VIEUX MOULIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DU VIEUX MOULIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Machinist (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in STEKENE zijn we op zoek naar een MACHINIST   

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TUINEN PERREMAN

    Type: Vaste Job

    Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van DU VIEUX MOULIN in sociale netwerken
Look for responds of DU VIEUX MOULIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DU VIEUX MOULIN. Laat een reactie achter voor DU VIEUX MOULIN. DU VIEUX MOULIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DU VIEUX MOULIN. Leave a respond for DU VIEUX MOULIN. DU VIEUX MOULIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DU VIEUX MOULIN op de google maps. Adres en contacten DU VIEUX MOULIN
Location of DU VIEUX MOULIN on the google maps. Address and contacts of DU VIEUX MOULIN

Andere gerelateerde bedrijven als come DU VIEUX MOULIN DU VIEUX MOULIN: Sonnet H | LES FILS D'EUG?NE LELOUP | APEM SA | 'T SCHEEPSWINKELTJE | DOMINO'S PIZZA

Other related companies as DU VIEUX MOULIN: Sonnet H | LES FILS D'EUG?NE LELOUP | APEM SA | 'T SCHEEPSWINKELTJE | DOMINO'S PIZZA

DU VIEUX MOULIN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DU VIEUX MOULIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06487121582. Het bedrijf DU VIEUX MOULIN bevindt zich op het adres: RUE DU PONT 2; 6830; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kampeerterreinen. Producten gemaakt in DU VIEUX MOULIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DU VIEUX MOULIN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DU VIEUX MOULIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DU VIEUX MOULIN, openstaande posities, locatie van DU VIEUX MOULIN op de kaart.

DU VIEUX MOULIN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DU VIEUX MOULIN, company assigned to the tax number BE06487121582. The company DU VIEUX MOULIN is located at the address: RUE DU PONT 2; 6830; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kampeerterreinen. Products created in DU VIEUX MOULIN were not found.
The main activity of DU VIEUX MOULIN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DU VIEUX MOULIN is not available. You also can look at reviews of DU VIEUX MOULIN, open positions, location of DU VIEUX MOULIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DU VIEUX MOULIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DU VIEUX MOULIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DU VIEUX MOULIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DU VIEUX MOULIN, employees, financial statistics.