CAMPING DU MELLI

Contactgegevens CAMPING DU MELLI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMPING DU MELLI: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMPING DU MELLI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAVIOT 28; 6830; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61466519 (+32-61466519) 61466519 (+32-61466519)

Fax (fax): +32 (61) 305-21-80 +32 (61) 305-21-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMPING DU MELLI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMPING DU MELLI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMPING DU MELLI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMPING DU MELLI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMPING DU MELLI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMPING DU MELLI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMPING DU MELLI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMPING DU MELLI
Products information CAMPING DU MELLI

BTW identificatienummer (tax): BE04687286376
Ondernemingsnummer: 2272216796
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CAMPING DU MELLI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kampeerterreinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMPING DU MELLI
(Get full report from official database of BE for CAMPING DU MELLI)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMPING DU MELLI
Addition kinds of activities for CAMPING DU MELLI

20410300. Bloemmixen | Flour mixes
34929902. Elektrohydraulische servokleppen, metaal | Electrohydraulic servo valves, metal
35780202. Calculators, hand-held | Calculators, hand-held
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.
36790107. Pulsvormende netwerken | Pulse forming networks
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
79991409. Roeiboot en kanoverhuur | Rowboat and canoe rental
86610120. Methodist Church | Methodist church

Werken bij CAMPING DU MELLI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMPING DU MELLI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMPING DU MELLI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMPING DU MELLI. Looking for open vacancies in other companies

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van CAMPING DU MELLI in sociale netwerken
Look for responds of CAMPING DU MELLI in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMPING DU MELLI. Laat een reactie achter voor CAMPING DU MELLI. CAMPING DU MELLI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMPING DU MELLI. Leave a respond for CAMPING DU MELLI. CAMPING DU MELLI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMPING DU MELLI op de google maps. Adres en contacten CAMPING DU MELLI
Location of CAMPING DU MELLI on the google maps. Address and contacts of CAMPING DU MELLI

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMPING DU MELLI CAMPING DU MELLI: RUYTERSHOVE | Deschamps V | Fero BVBA | L.O. Exclusief | Rik Habex

Other related companies as CAMPING DU MELLI: RUYTERSHOVE | Deschamps V | Fero BVBA | L.O. Exclusief | Rik Habex

CAMPING DU MELLI is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMPING DU MELLI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04687286376. Het bedrijf CAMPING DU MELLI bevindt zich op het adres: LAVIOT 28; 6830; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kampeerterreinen. Producten gemaakt in CAMPING DU MELLI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAMPING DU MELLI is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMPING DU MELLI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMPING DU MELLI, openstaande posities, locatie van CAMPING DU MELLI op de kaart.

CAMPING DU MELLI is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMPING DU MELLI, company assigned to the tax number BE04687286376. The company CAMPING DU MELLI is located at the address: LAVIOT 28; 6830; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kampeerterreinen. Products created in CAMPING DU MELLI were not found.
The main activity of CAMPING DU MELLI is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMPING DU MELLI is not available. You also can look at reviews of CAMPING DU MELLI, open positions, location of CAMPING DU MELLI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMPING DU MELLI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMPING DU MELLI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMPING DU MELLI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMPING DU MELLI, employees, financial statistics.