CESAB-JORIS VAN DIJCK NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • CESAB-JORIS VAN DIJCK NV
Private companiesFood and Kindred Products • CESAB-JORIS VAN DIJCK NV

Contactgegevens CESAB-JORIS VAN DIJCK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CESAB-JORIS VAN DIJCK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CESAB-JORIS VAN DIJCK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grensstraat (HRT) 6-8; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): +32 (63) 703-92-43 +32 (63) 703-92-43

Fax (fax): +32 (53) 275-40-92 +32 (53) 275-40-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CESAB-JORIS VAN DIJCK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CESAB-JORIS VAN DIJCK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CESAB-JORIS VAN DIJCK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CESAB-JORIS VAN DIJCK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CESAB-JORIS VAN DIJCK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CESAB-JORIS VAN DIJCK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CESAB-JORIS VAN DIJCK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CESAB-JORIS VAN DIJCK NV
Products information CESAB-JORIS VAN DIJCK NV

BTW identificatienummer (tax): BE01151336669
Ondernemingsnummer: 6406921386
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Fork lift trucks; Hand pallet trucks

Product categorie (product category): Work platforms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CESAB-JORIS VAN DIJCK NV
(Get full report from official database of BE for CESAB-JORIS VAN DIJCK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CESAB-JORIS VAN DIJCK NV
Addition kinds of activities for CESAB-JORIS VAN DIJCK NV

236101. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
509301. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
23990102. Militaire insignes, textiel | Military insignia, textile
39310301. fagotten | Bassoons
65539903. Begraafplaats vereniging | Cemetery association
86999904. Liefdadigheidsorganisatie | Charitable organization

Werken bij CESAB-JORIS VAN DIJCK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CESAB-JORIS VAN DIJCK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CESAB-JORIS VAN DIJCK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CESAB-JORIS VAN DIJCK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Jobstudent (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van CESAB-JORIS VAN DIJCK NV in sociale netwerken
Look for responds of CESAB-JORIS VAN DIJCK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CESAB-JORIS VAN DIJCK NV. Laat een reactie achter voor CESAB-JORIS VAN DIJCK NV. CESAB-JORIS VAN DIJCK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CESAB-JORIS VAN DIJCK NV. Leave a respond for CESAB-JORIS VAN DIJCK NV. CESAB-JORIS VAN DIJCK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CESAB-JORIS VAN DIJCK NV op de google maps. Adres en contacten CESAB-JORIS VAN DIJCK NV
Location of CESAB-JORIS VAN DIJCK NV on the google maps. Address and contacts of CESAB-JORIS VAN DIJCK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CESAB-JORIS VAN DIJCK NV CESAB-JORIS VAN DIJCK NV: Leye K | DE LANGOUSTINE | Design Decor SCRL | GARAGE DE OST | Boendael Shoes SPRL

Other related companies as CESAB-JORIS VAN DIJCK NV: Leye K | DE LANGOUSTINE | Design Decor SCRL | GARAGE DE OST | Boendael Shoes SPRL

CESAB-JORIS VAN DIJCK NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CESAB-JORIS VAN DIJCK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01151336669. Het bedrijf CESAB-JORIS VAN DIJCK NV bevindt zich op het adres: Grensstraat (HRT) 6-8; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 261,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Work platforms. Lijst met producten zijn Fork lift trucks; Hand pallet trucks.
De hoofdactiviteit van CESAB-JORIS VAN DIJCK NV is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CESAB-JORIS VAN DIJCK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CESAB-JORIS VAN DIJCK NV, openstaande posities, locatie van CESAB-JORIS VAN DIJCK NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CESAB-JORIS VAN DIJCK NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CESAB-JORIS VAN DIJCK NV, company assigned to the tax number BE01151336669. The company CESAB-JORIS VAN DIJCK NV is located at the address: Grensstraat (HRT) 6-8; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 261,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Work platforms. List of products are Fork lift trucks; Hand pallet trucks.
The main activity of CESAB-JORIS VAN DIJCK NV is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CESAB-JORIS VAN DIJCK NV is not available. You also can look at reviews of CESAB-JORIS VAN DIJCK NV, open positions, location of CESAB-JORIS VAN DIJCK NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CESAB-JORIS VAN DIJCK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CESAB-JORIS VAN DIJCK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CESAB-JORIS VAN DIJCK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CESAB-JORIS VAN DIJCK NV, employees, financial statistics.