J & D SERVICES-CONSULTING SPRL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • J & D SERVICES-CONSULTING SPRL
Private companiesFood and Kindred Products • J & D SERVICES-CONSULTING SPRL

Contactgegevens J & D SERVICES-CONSULTING SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J & D SERVICES-CONSULTING SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

J & D SERVICES-CONSULTING SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Clays 74; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 742 33 67 (+32-02 742 33 67) 02 742 33 67 (+32-02 742 33 67)

Fax (fax): 02 742 33 68 (+32-02 742 33 68) 02 742 33 68 (+32-02 742 33 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J & D SERVICES-CONSULTING SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J & D SERVICES-CONSULTING SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J & D SERVICES-CONSULTING SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J & D SERVICES-CONSULTING SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J & D SERVICES-CONSULTING SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J & D SERVICES-CONSULTING SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J & D SERVICES-CONSULTING SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J & D SERVICES-CONSULTING SPRL
Products information J & D SERVICES-CONSULTING SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03128601074
Ondernemingsnummer: 7337188720
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Management consultants; Secretarial services for firms

Product categorie (product category): Wordprocessing - Service offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J & D SERVICES-CONSULTING SPRL
(Get full report from official database of BE for J & D SERVICES-CONSULTING SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor J & D SERVICES-CONSULTING SPRL
Addition kinds of activities for J & D SERVICES-CONSULTING SPRL

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
343199. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
28650107. Kleur meren of toners | Color lakes or toners
50849909. Propanomzetters | Propane conversion equipment
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij J & D SERVICES-CONSULTING SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J & D SERVICES-CONSULTING SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J & D SERVICES-CONSULTING SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J & D SERVICES-CONSULTING SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van J & D SERVICES-CONSULTING SPRL in sociale netwerken
Look for responds of J & D SERVICES-CONSULTING SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor J & D SERVICES-CONSULTING SPRL. Laat een reactie achter voor J & D SERVICES-CONSULTING SPRL. J & D SERVICES-CONSULTING SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J & D SERVICES-CONSULTING SPRL. Leave a respond for J & D SERVICES-CONSULTING SPRL. J & D SERVICES-CONSULTING SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J & D SERVICES-CONSULTING SPRL op de google maps. Adres en contacten J & D SERVICES-CONSULTING SPRL
Location of J & D SERVICES-CONSULTING SPRL on the google maps. Address and contacts of J & D SERVICES-CONSULTING SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come J & D SERVICES-CONSULTING SPRL J & D SERVICES-CONSULTING SPRL: DHR CURVEX | Govers Katty | Vanhoeck B.V.B.A. | K. JANS | A. DUCHENE

Other related companies as J & D SERVICES-CONSULTING SPRL: DHR CURVEX | Govers Katty | Vanhoeck B.V.B.A. | K. JANS | A. DUCHENE

J & D SERVICES-CONSULTING SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J & D SERVICES-CONSULTING SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03128601074. Het bedrijf J & D SERVICES-CONSULTING SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Clays 74; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wordprocessing - Service offices. Lijst met producten zijn Management consultants; Secretarial services for firms.
De hoofdactiviteit van J & D SERVICES-CONSULTING SPRL is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J & D SERVICES-CONSULTING SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J & D SERVICES-CONSULTING SPRL, openstaande posities, locatie van J & D SERVICES-CONSULTING SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J & D SERVICES-CONSULTING SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is J & D SERVICES-CONSULTING SPRL, company assigned to the tax number BE03128601074. The company J & D SERVICES-CONSULTING SPRL is located at the address: Avenue Clays 74; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wordprocessing - Service offices. List of products are Management consultants; Secretarial services for firms.
The main activity of J & D SERVICES-CONSULTING SPRL is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J & D SERVICES-CONSULTING SPRL is not available. You also can look at reviews of J & D SERVICES-CONSULTING SPRL, open positions, location of J & D SERVICES-CONSULTING SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J & D SERVICES-CONSULTING SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J & D SERVICES-CONSULTING SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J & D SERVICES-CONSULTING SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J & D SERVICES-CONSULTING SPRL, employees, financial statistics.