Burass-Bureau-Assistentie

Contactgegevens Burass-Bureau-Assistentie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Burass-Bureau-Assistentie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Burass-Bureau-Assistentie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Vincentiusstraat 24; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 78 43 53 (+32-053 78 43 53) 053 78 43 53 (+32-053 78 43 53)

Fax (fax): +32 (69) 457-54-86 +32 (69) 457-54-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Burass-Bureau-Assistentie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Burass-Bureau-Assistentie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Burass-Bureau-Assistentie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Burass-Bureau-Assistentie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Burass-Bureau-Assistentie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Burass-Bureau-Assistentie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Burass-Bureau-Assistentie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Burass-Bureau-Assistentie
Products information Burass-Bureau-Assistentie

BTW identificatienummer (tax): BE03053619384
Ondernemingsnummer: 6865600585
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Burass-Bureau-Assistentie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wordprocessing - Service offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Burass-Bureau-Assistentie
(Get full report from official database of BE for Burass-Bureau-Assistentie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Burass-Bureau-Assistentie
Addition kinds of activities for Burass-Bureau-Assistentie

519910. Posters en decals | Posters and decals
28690000. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
28920210. Hmx, hbx | Hmx, hbx
30899908. Kombinaties, kunststoffen | Combs, plastics
34890103. Pistolen of geweer delen, meer dan 30 mm. | Guns or gun parts, over 30 mm.
58130106. Wijnbar | Wine bar
63710202. Unie welzijns-, nut- en gezondheidsfondsen | Union welfare, benefit, and health funds

Werken bij Burass-Bureau-Assistentie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Burass-Bureau-Assistentie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Burass-Bureau-Assistentie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Burass-Bureau-Assistentie. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Burass-Bureau-Assistentie in sociale netwerken
Look for responds of Burass-Bureau-Assistentie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Burass-Bureau-Assistentie. Laat een reactie achter voor Burass-Bureau-Assistentie. Burass-Bureau-Assistentie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Burass-Bureau-Assistentie. Leave a respond for Burass-Bureau-Assistentie. Burass-Bureau-Assistentie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Burass-Bureau-Assistentie op de google maps. Adres en contacten Burass-Bureau-Assistentie
Location of Burass-Bureau-Assistentie on the google maps. Address and contacts of Burass-Bureau-Assistentie

Andere gerelateerde bedrijven als come Burass-Bureau-Assistentie Burass-Bureau-Assistentie: FRITE KOT | GARAGE DECKX CVA | CATHERINE DE TEMMERMAN | Guénier Ch | Zoete Inval (De)

Other related companies as Burass-Bureau-Assistentie: FRITE KOT | GARAGE DECKX CVA | CATHERINE DE TEMMERMAN | Guénier Ch | Zoete Inval (De)

Burass-Bureau-Assistentie is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Burass-Bureau-Assistentie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03053619384. Het bedrijf Burass-Bureau-Assistentie bevindt zich op het adres: Sint-Vincentiusstraat 24; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wordprocessing - Service offices. Producten gemaakt in Burass-Bureau-Assistentie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Burass-Bureau-Assistentie is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Burass-Bureau-Assistentie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Burass-Bureau-Assistentie, openstaande posities, locatie van Burass-Bureau-Assistentie op de kaart.

Burass-Bureau-Assistentie is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Burass-Bureau-Assistentie, company assigned to the tax number BE03053619384. The company Burass-Bureau-Assistentie is located at the address: Sint-Vincentiusstraat 24; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wordprocessing - Service offices. Products created in Burass-Bureau-Assistentie were not found.
The main activity of Burass-Bureau-Assistentie is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Burass-Bureau-Assistentie is not available. You also can look at reviews of Burass-Bureau-Assistentie, open positions, location of Burass-Bureau-Assistentie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Burass-Bureau-Assistentie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Burass-Bureau-Assistentie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Burass-Bureau-Assistentie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Burass-Bureau-Assistentie, employees, financial statistics.