LALOYAUX-BOIS SPRL

Contactgegevens LALOYAUX-BOIS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LALOYAUX-BOIS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LALOYAUX-BOIS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert Amand 35 6511 Strée, België

Telefoon (phone): 32.71 53 30 43 32.71 53 30 43

Fax (fax): 32.71 53 30 41 32.71 53 30 41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LALOYAUX-BOIS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LALOYAUX-BOIS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LALOYAUX-BOIS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LALOYAUX-BOIS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LALOYAUX-BOIS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LALOYAUX-BOIS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LALOYAUX-BOIS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LALOYAUX-BOIS SPRL
Products information LALOYAUX-BOIS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09955230712
Ondernemingsnummer: 5865844726
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Wood - sawn and treated

Product categorie (product category): Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LALOYAUX-BOIS SPRL
(Get full report from official database of BE for LALOYAUX-BOIS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LALOYAUX-BOIS SPRL
Addition kinds of activities for LALOYAUX-BOIS SPRL

16290203. Metrobouw | Subway construction
20320105. Bonen, zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, without meat: packaged in cans, jars, etc.
23250100. Jeans en broekjes voor mannen en jongens | Men's and boys' jeans and dungarees
30699901. Zakken, rubber of rubberen stof | Bags, rubber or rubberized fabric
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
34299908. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
51729901. Ruwe olie | Crude oil

Werken bij LALOYAUX-BOIS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LALOYAUX-BOIS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LALOYAUX-BOIS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LALOYAUX-BOIS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van LALOYAUX-BOIS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LALOYAUX-BOIS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LALOYAUX-BOIS SPRL. Laat een reactie achter voor LALOYAUX-BOIS SPRL. LALOYAUX-BOIS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LALOYAUX-BOIS SPRL. Leave a respond for LALOYAUX-BOIS SPRL. LALOYAUX-BOIS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LALOYAUX-BOIS SPRL op de google maps. Adres en contacten LALOYAUX-BOIS SPRL
Location of LALOYAUX-BOIS SPRL on the google maps. Address and contacts of LALOYAUX-BOIS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LALOYAUX-BOIS SPRL LALOYAUX-BOIS SPRL: VERBEECK M. | PEKO | R.V.A. | Clean Glass | PATRICK VERHELST

Other related companies as LALOYAUX-BOIS SPRL: VERBEECK M. | PEKO | R.V.A. | Clean Glass | PATRICK VERHELST

LALOYAUX-BOIS SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LALOYAUX-BOIS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09955230712. Het bedrijf LALOYAUX-BOIS SPRL bevindt zich op het adres: Rue Albert Amand 35 6511 Strée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Wood - sawn and treated.
De hoofdactiviteit van LALOYAUX-BOIS SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LALOYAUX-BOIS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LALOYAUX-BOIS SPRL, openstaande posities, locatie van LALOYAUX-BOIS SPRL op de kaart.

LALOYAUX-BOIS SPRL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LALOYAUX-BOIS SPRL, company assigned to the tax number BE09955230712. The company LALOYAUX-BOIS SPRL is located at the address: Rue Albert Amand 35 6511 Strée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood; Wood and Furniture. List of products are Wood - sawn and treated.
The main activity of LALOYAUX-BOIS SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LALOYAUX-BOIS SPRL is not available. You also can look at reviews of LALOYAUX-BOIS SPRL, open positions, location of LALOYAUX-BOIS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LALOYAUX-BOIS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LALOYAUX-BOIS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LALOYAUX-BOIS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LALOYAUX-BOIS SPRL, employees, financial statistics.