Scierie Carnol B SPRL

Contactgegevens Scierie Carnol B SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scierie Carnol B SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scierie Carnol B SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Ecole 8; 4834; Limbourg (Goé), België

Telefoon (phone): 087 76 21 00 (+32-087 76 21 00) 087 76 21 00 (+32-087 76 21 00)

Fax (fax): 087 76 51 10 (+32-087 76 51 10) 087 76 51 10 (+32-087 76 51 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scierie Carnol B SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scierie Carnol B SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scierie Carnol B SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scierie Carnol B SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scierie Carnol B SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scierie Carnol B SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scierie Carnol B SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scierie Carnol B SPRL
Products information Scierie Carnol B SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05935058593
Ondernemingsnummer: 8273773193
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Scierie Carnol B SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood planing and sawing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scierie Carnol B SPRL
(Get full report from official database of BE for Scierie Carnol B SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scierie Carnol B SPRL
Addition kinds of activities for Scierie Carnol B SPRL

173103. Communicatie specialisatie | Communications specialization
35199902. Benzine motoren | Gasoline engines
35650202. Broodverpakkingsmachines | Bread wrapping machinery
57120100. Bedden en accessoires | Beds and accessories
86610105. Boeddhistische tempel | Buddhist temple

Werken bij Scierie Carnol B SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scierie Carnol B SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scierie Carnol B SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scierie Carnol B SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Bull/ Nivelleuse Machinist (regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het huidige team zijn wij voor onze klant op zoek naar een gedreven machinist. Als nivelleuse machinist ben je verantwoordelijk voor het besturen van een Nivelleuse/Bull dit vooral voor aanleg van straten, parkeerterreinen, wegen....

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van Scierie Carnol B SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Scierie Carnol B SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scierie Carnol B SPRL. Laat een reactie achter voor Scierie Carnol B SPRL. Scierie Carnol B SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scierie Carnol B SPRL. Leave a respond for Scierie Carnol B SPRL. Scierie Carnol B SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scierie Carnol B SPRL op de google maps. Adres en contacten Scierie Carnol B SPRL
Location of Scierie Carnol B SPRL on the google maps. Address and contacts of Scierie Carnol B SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Scierie Carnol B SPRL Scierie Carnol B SPRL: DE HOGE DIJKEN | LENAERS | Vie Naturelle | DIEETBOETIEK | LOUP VERT

Other related companies as Scierie Carnol B SPRL: DE HOGE DIJKEN | LENAERS | Vie Naturelle | DIEETBOETIEK | LOUP VERT

Scierie Carnol B SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scierie Carnol B SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05935058593. Het bedrijf Scierie Carnol B SPRL bevindt zich op het adres: Rue de l'Ecole 8; 4834; Limbourg (Goé). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wood planing and sawing. Producten gemaakt in Scierie Carnol B SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scierie Carnol B SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scierie Carnol B SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scierie Carnol B SPRL, openstaande posities, locatie van Scierie Carnol B SPRL op de kaart.

Scierie Carnol B SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scierie Carnol B SPRL, company assigned to the tax number BE05935058593. The company Scierie Carnol B SPRL is located at the address: Rue de l'Ecole 8; 4834; Limbourg (Goé). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 233,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wood planing and sawing. Products created in Scierie Carnol B SPRL were not found.
The main activity of Scierie Carnol B SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Scierie Carnol B SPRL is not available. You also can look at reviews of Scierie Carnol B SPRL, open positions, location of Scierie Carnol B SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scierie Carnol B SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scierie Carnol B SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scierie Carnol B SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scierie Carnol B SPRL, employees, financial statistics.