Houtworm BVBA-SPRL

Contactgegevens Houtworm BVBA-SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houtworm BVBA-SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houtworm BVBA-SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieterrein Kanaal-Noord 1460; 3960; Bree, België

Telefoon (phone): 089 46 01 91 (+32-089 46 01 91) 089 46 01 91 (+32-089 46 01 91)

Fax (fax): 089 46 01 99 (+32-089 46 01 99) 089 46 01 99 (+32-089 46 01 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houtworm BVBA-SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houtworm BVBA-SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houtworm BVBA-SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houtworm BVBA-SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houtworm BVBA-SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houtworm BVBA-SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houtworm BVBA-SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houtworm BVBA-SPRL
Products information Houtworm BVBA-SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03029998779
Ondernemingsnummer: 5464294433
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Sawdust & shavings

Product categorie (product category): Wood fiber and wood chip boards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houtworm BVBA-SPRL
(Get full report from official database of BE for Houtworm BVBA-SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houtworm BVBA-SPRL
Addition kinds of activities for Houtworm BVBA-SPRL

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
332200. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
355503. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
14810101. Ontwikkeling van mijnen, niet-metaalhoudende mineralen | Mine development, nonmetallic minerals
15419906. Papier- / pulpmolenbouw | Paper/pulp mill construction
24359904. Fineer voorraad, hardhout | Veneer stock, hardwood
33310204. Koekjes (primair), koper | Cakes (primary), copper
33579906. Magneetdraad, nonferrous | Magnet wire, nonferrous
51120201. Wenskaarten | Greeting cards

Werken bij Houtworm BVBA-SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houtworm BVBA-SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houtworm BVBA-SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houtworm BVBA-SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Houtworm BVBA-SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Houtworm BVBA-SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houtworm BVBA-SPRL. Laat een reactie achter voor Houtworm BVBA-SPRL. Houtworm BVBA-SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houtworm BVBA-SPRL. Leave a respond for Houtworm BVBA-SPRL. Houtworm BVBA-SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houtworm BVBA-SPRL op de google maps. Adres en contacten Houtworm BVBA-SPRL
Location of Houtworm BVBA-SPRL on the google maps. Address and contacts of Houtworm BVBA-SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Houtworm BVBA-SPRL Houtworm BVBA-SPRL: SLAVIERO-TILMANT | VANDEN BORRE | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | Poellaer J-M | PIZZAS LAUREL & HARDY'S

Other related companies as Houtworm BVBA-SPRL: SLAVIERO-TILMANT | VANDEN BORRE | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | Poellaer J-M | PIZZAS LAUREL & HARDY'S

Houtworm BVBA-SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Houtworm BVBA-SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03029998779. Het bedrijf Houtworm BVBA-SPRL bevindt zich op het adres: Industrieterrein Kanaal-Noord 1460; 3960; Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wood fiber and wood chip boards. Lijst met producten zijn Sawdust & shavings.
De hoofdactiviteit van Houtworm BVBA-SPRL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houtworm BVBA-SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houtworm BVBA-SPRL, openstaande posities, locatie van Houtworm BVBA-SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Houtworm BVBA-SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Houtworm BVBA-SPRL, company assigned to the tax number BE03029998779. The company Houtworm BVBA-SPRL is located at the address: Industrieterrein Kanaal-Noord 1460; 3960; Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wood fiber and wood chip boards. List of products are Sawdust & shavings.
The main activity of Houtworm BVBA-SPRL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Houtworm BVBA-SPRL is not available. You also can look at reviews of Houtworm BVBA-SPRL, open positions, location of Houtworm BVBA-SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houtworm BVBA-SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houtworm BVBA-SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houtworm BVBA-SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houtworm BVBA-SPRL, employees, financial statistics.