MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV
Private companiesTransportation Services • MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV

Contactgegevens MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestersteenweg 99 3850 Nieuwerkerken, België

Telefoon (phone): 32.11 68 33 34 32.11 68 33 34

Fax (fax): 32.11 69 11 33 32.11 69 11 33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV
Products information MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06490417480
Ondernemingsnummer: 3755645751
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Tables and chairs

Product categorie (product category): Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV
Addition kinds of activities for MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV

361202. Lamp ballasts | Lamp ballasts
637101. pensioenen | Pensions
07220305. Suikergewassen, machine oogstdiensten | Sugar crops, machine harvesting services
37280504. Tow targets | Tow targets
50870202. Wasapparatuur en benodigdheden | Laundry equipment and supplies
80420103. Lichtvisie specialist optometrist | Low vision specialist optometrist

Werken bij MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV. Laat een reactie achter voor MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV. MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV. Leave a respond for MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV. MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV
Location of MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV: PAUL VAN ROOSBROECK | I & D BVBA | Van Langenhove | SAPRAGAZ-HOME SERVICE | F. STERKENS

Other related companies as MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV: PAUL VAN ROOSBROECK | I & D BVBA | Van Langenhove | SAPRAGAZ-HOME SERVICE | F. STERKENS

MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06490417480. Het bedrijf MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV bevindt zich op het adres: Diestersteenweg 99 3850 Nieuwerkerken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 435,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Tables and chairs.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV, openstaande posities, locatie van MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV op de kaart.

MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV, company assigned to the tax number BE06490417480. The company MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV is located at the address: Diestersteenweg 99 3850 Nieuwerkerken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 435,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood and Furniture. List of products are Tables and chairs.
The main activity of MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV, open positions, location of MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN VRANKEN KEUKENS NV, employees, financial statistics.