VERSTRAETE GEERT

Contactgegevens VERSTRAETE GEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERSTRAETE GEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERSTRAETE GEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACHTERSTRAAT 15; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93699145 (+32-93699145) 93699145 (+32-93699145)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERSTRAETE GEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERSTRAETE GEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERSTRAETE GEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERSTRAETE GEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERSTRAETE GEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERSTRAETE GEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERSTRAETE GEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERSTRAETE GEERT
Products information VERSTRAETE GEERT

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VERSTRAETE GEERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERSTRAETE GEERT
(Get full report from official database of BE for VERSTRAETE GEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERSTRAETE GEERT
Addition kinds of activities for VERSTRAETE GEERT

27890205. Gouden stempelen op boeken | Gold stamping on books
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids
64119909. Ratemaking organisaties, verzekering | Ratemaking organizations, insurance
79330000. Bowling centra | Bowling centers
82990103. Bloemenarrangement instructie | Floral arrangement instruction
87110401. Bouwconstructeur | Building construction consultant

Werken bij VERSTRAETE GEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERSTRAETE GEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERSTRAETE GEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERSTRAETE GEERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van VERSTRAETE GEERT in sociale netwerken
Look for responds of VERSTRAETE GEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERSTRAETE GEERT. Laat een reactie achter voor VERSTRAETE GEERT. VERSTRAETE GEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERSTRAETE GEERT. Leave a respond for VERSTRAETE GEERT. VERSTRAETE GEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERSTRAETE GEERT op de google maps. Adres en contacten VERSTRAETE GEERT
Location of VERSTRAETE GEERT on the google maps. Address and contacts of VERSTRAETE GEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come VERSTRAETE GEERT VERSTRAETE GEERT: FRANCE L | MARC DESCHEPPER | K.A.I.R.O. | RESIDENTIE STEYNENHOF | Tempo Doulou

Other related companies as VERSTRAETE GEERT: FRANCE L | MARC DESCHEPPER | K.A.I.R.O. | RESIDENTIE STEYNENHOF | Tempo Doulou

VERSTRAETE GEERT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERSTRAETE GEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf VERSTRAETE GEERT bevindt zich op het adres: ACHTERSTRAAT 15; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in VERSTRAETE GEERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERSTRAETE GEERT is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERSTRAETE GEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERSTRAETE GEERT, openstaande posities, locatie van VERSTRAETE GEERT op de kaart.

VERSTRAETE GEERT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERSTRAETE GEERT, company assigned to the tax number BE04147857666. The company VERSTRAETE GEERT is located at the address: ACHTERSTRAAT 15; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in VERSTRAETE GEERT were not found.
The main activity of VERSTRAETE GEERT is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERSTRAETE GEERT is not available. You also can look at reviews of VERSTRAETE GEERT, open positions, location of VERSTRAETE GEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERSTRAETE GEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERSTRAETE GEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERSTRAETE GEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERSTRAETE GEERT, employees, financial statistics.