VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF

Contactgegevens VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-SERVATIUSSTRAAT 48; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11324776 (+32-11324776) 11324776 (+32-11324776)

Fax (fax): +32 (10) 671-46-50 +32 (10) 671-46-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF
Products information VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE01593536376
Ondernemingsnummer: 4803466796
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF
Addition kinds of activities for VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF

782204. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
20449903. bruine rijst | Brown rice
26310100. bekledingsbord | Linerboard
37310302. Veerbootboten, bouw en reparatie | Ferryboats, building and repairing

Werken bij VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Student JBC Korbeek-Lo (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF. Laat een reactie achter voor VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF. VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF. Leave a respond for VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF. VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF
Location of VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF: RONVAUX S.A. & CO - ARCES S.A. - AEDES S.A. | LAMBERT MARTIN | ROB VERMEULEN | Lambrecht R | DIERCKX

Other related companies as VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF: RONVAUX S.A. & CO - ARCES S.A. - AEDES S.A. | LAMBERT MARTIN | ROB VERMEULEN | Lambrecht R | DIERCKX

VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01593536376. Het bedrijf VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF bevindt zich op het adres: SINT-SERVATIUSSTRAAT 48; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF, openstaande posities, locatie van VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF op de kaart.

VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF, company assigned to the tax number BE01593536376. The company VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF is located at the address: SINT-SERVATIUSSTRAAT 48; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF were not found.
The main activity of VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF, open positions, location of VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHEUSDEN RONNY BOUWBEDRIJF, employees, financial statistics.