V&R ALGEMENE BOUWWERKEN

Contactgegevens V&R ALGEMENE BOUWWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V&R ALGEMENE BOUWWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

V&R ALGEMENE BOUWWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOORTERHUISJESSTRAAT 11; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89702549 (+32-89702549) 89702549 (+32-89702549)

Fax (fax): +32 (67) 504-35-38 +32 (67) 504-35-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V&R ALGEMENE BOUWWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V&R ALGEMENE BOUWWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V&R ALGEMENE BOUWWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V&R ALGEMENE BOUWWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V&R ALGEMENE BOUWWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V&R ALGEMENE BOUWWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V&R ALGEMENE BOUWWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V&R ALGEMENE BOUWWERKEN
Products information V&R ALGEMENE BOUWWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE03700714111
Ondernemingsnummer: 4440917968
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in V&R ALGEMENE BOUWWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V&R ALGEMENE BOUWWERKEN
(Get full report from official database of BE for V&R ALGEMENE BOUWWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor V&R ALGEMENE BOUWWERKEN
Addition kinds of activities for V&R ALGEMENE BOUWWERKEN

287999. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
24319902. Schaafmolen, millwork | Planing mill, millwork
26530100. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
32720600. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
67989900. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
87489904. Energie conservering consultant | Energy conservation consultant
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij V&R ALGEMENE BOUWWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V&R ALGEMENE BOUWWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V&R ALGEMENE BOUWWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V&R ALGEMENE BOUWWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van V&R ALGEMENE BOUWWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of V&R ALGEMENE BOUWWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor V&R ALGEMENE BOUWWERKEN. Laat een reactie achter voor V&R ALGEMENE BOUWWERKEN. V&R ALGEMENE BOUWWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V&R ALGEMENE BOUWWERKEN. Leave a respond for V&R ALGEMENE BOUWWERKEN. V&R ALGEMENE BOUWWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V&R ALGEMENE BOUWWERKEN op de google maps. Adres en contacten V&R ALGEMENE BOUWWERKEN
Location of V&R ALGEMENE BOUWWERKEN on the google maps. Address and contacts of V&R ALGEMENE BOUWWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come V&R ALGEMENE BOUWWERKEN V&R ALGEMENE BOUWWERKEN: COIFFURE LINEA | BUREAU WINIT | WATER-DREAMS | HENRI VAN HUYCK | Relais (Le)

Other related companies as V&R ALGEMENE BOUWWERKEN: COIFFURE LINEA | BUREAU WINIT | WATER-DREAMS | HENRI VAN HUYCK | Relais (Le)

V&R ALGEMENE BOUWWERKEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V&R ALGEMENE BOUWWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03700714111. Het bedrijf V&R ALGEMENE BOUWWERKEN bevindt zich op het adres: GOORTERHUISJESSTRAAT 11; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in V&R ALGEMENE BOUWWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V&R ALGEMENE BOUWWERKEN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V&R ALGEMENE BOUWWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V&R ALGEMENE BOUWWERKEN, openstaande posities, locatie van V&R ALGEMENE BOUWWERKEN op de kaart.

V&R ALGEMENE BOUWWERKEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is V&R ALGEMENE BOUWWERKEN, company assigned to the tax number BE03700714111. The company V&R ALGEMENE BOUWWERKEN is located at the address: GOORTERHUISJESSTRAAT 11; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in V&R ALGEMENE BOUWWERKEN were not found.
The main activity of V&R ALGEMENE BOUWWERKEN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of V&R ALGEMENE BOUWWERKEN is not available. You also can look at reviews of V&R ALGEMENE BOUWWERKEN, open positions, location of V&R ALGEMENE BOUWWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V&R ALGEMENE BOUWWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V&R ALGEMENE BOUWWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V&R ALGEMENE BOUWWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V&R ALGEMENE BOUWWERKEN, employees, financial statistics.