THIERRY CLAEYS

Contactgegevens THIERRY CLAEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIERRY CLAEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIERRY CLAEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOOLHOFSTRAAT 119; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56840225 (+32-56840225) 56840225 (+32-56840225)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIERRY CLAEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIERRY CLAEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIERRY CLAEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIERRY CLAEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIERRY CLAEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIERRY CLAEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIERRY CLAEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIERRY CLAEYS
Products information THIERRY CLAEYS

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in THIERRY CLAEYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIERRY CLAEYS
(Get full report from official database of BE for THIERRY CLAEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIERRY CLAEYS
Addition kinds of activities for THIERRY CLAEYS

4832. Radiostations | Radio broadcasting stations
508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
508800. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
24990204. Schoenmakers | Shoe stretchers
79220202. Gemeenschapsteaterproductie | Community theater production
80529900. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec

Werken bij THIERRY CLAEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIERRY CLAEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIERRY CLAEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIERRY CLAEYS. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Chauffeur Rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Antwerpen zijn we opzoek naar een chauffeur C.  Lossen met rolcontainers  Leveren bij horeca klanten

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van THIERRY CLAEYS in sociale netwerken
Look for responds of THIERRY CLAEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIERRY CLAEYS. Laat een reactie achter voor THIERRY CLAEYS. THIERRY CLAEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIERRY CLAEYS. Leave a respond for THIERRY CLAEYS. THIERRY CLAEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIERRY CLAEYS op de google maps. Adres en contacten THIERRY CLAEYS
Location of THIERRY CLAEYS on the google maps. Address and contacts of THIERRY CLAEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come THIERRY CLAEYS THIERRY CLAEYS: LES POMPES FUNبBRES MAHY | MALLY SHOE | GILLIS DELPUTTE | Au Paradis des Poissons | Belon H

Other related companies as THIERRY CLAEYS: LES POMPES FUNبBRES MAHY | MALLY SHOE | GILLIS DELPUTTE | Au Paradis des Poissons | Belon H

THIERRY CLAEYS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIERRY CLAEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf THIERRY CLAEYS bevindt zich op het adres: DOOLHOFSTRAAT 119; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in THIERRY CLAEYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THIERRY CLAEYS is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIERRY CLAEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIERRY CLAEYS, openstaande posities, locatie van THIERRY CLAEYS op de kaart.

THIERRY CLAEYS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIERRY CLAEYS, company assigned to the tax number BE02007446289. The company THIERRY CLAEYS is located at the address: DOOLHOFSTRAAT 119; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in THIERRY CLAEYS were not found.
The main activity of THIERRY CLAEYS is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THIERRY CLAEYS is not available. You also can look at reviews of THIERRY CLAEYS, open positions, location of THIERRY CLAEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIERRY CLAEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIERRY CLAEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIERRY CLAEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIERRY CLAEYS, employees, financial statistics.