STEFAAN COMYN

Contactgegevens STEFAAN COMYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN COMYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN COMYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAUL JANSONSTRAAT 41; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56518119 (+32-56518119) 56518119 (+32-56518119)

Fax (fax): +32 (3) 260-94-93 +32 (3) 260-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN COMYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN COMYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN COMYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN COMYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN COMYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN COMYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN COMYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN COMYN
Products information STEFAAN COMYN

BTW identificatienummer (tax): BE07494293212
Ondernemingsnummer: 9311157226
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in STEFAAN COMYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN COMYN
(Get full report from official database of BE for STEFAAN COMYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN COMYN
Addition kinds of activities for STEFAAN COMYN

20510101. Bagels, vers of bevroren | Bagels, fresh or frozen
24260302. Hanteer voorraad, gezaagd of geschaafd | Handle stock, sawed or planed
34969900. Diverse gefabriceerde draadproducten, nec | Miscellaneous fabricated wire products, nec
36130205. Generator controle en meetpanelen | Generator control and metering panels
37140102. Nokkenassen, motorvoertuig | Camshafts, motor vehicle

Werken bij STEFAAN COMYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN COMYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN COMYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN COMYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van STEFAAN COMYN in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN COMYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN COMYN. Laat een reactie achter voor STEFAAN COMYN. STEFAAN COMYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN COMYN. Leave a respond for STEFAAN COMYN. STEFAAN COMYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN COMYN op de google maps. Adres en contacten STEFAAN COMYN
Location of STEFAAN COMYN on the google maps. Address and contacts of STEFAAN COMYN

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN COMYN STEFAAN COMYN: HUIS MEZURA | Ateliers Alufin SPRL | SERGE NANSON | S?BASTIEN (SALON) | MINIT COLORS

Other related companies as STEFAAN COMYN: HUIS MEZURA | Ateliers Alufin SPRL | SERGE NANSON | S?BASTIEN (SALON) | MINIT COLORS

STEFAAN COMYN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN COMYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494293212. Het bedrijf STEFAAN COMYN bevindt zich op het adres: PAUL JANSONSTRAAT 41; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in STEFAAN COMYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAAN COMYN is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN COMYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN COMYN, openstaande posities, locatie van STEFAAN COMYN op de kaart.

STEFAAN COMYN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN COMYN, company assigned to the tax number BE07494293212. The company STEFAAN COMYN is located at the address: PAUL JANSONSTRAAT 41; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in STEFAAN COMYN were not found.
The main activity of STEFAAN COMYN is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN COMYN is not available. You also can look at reviews of STEFAAN COMYN, open positions, location of STEFAAN COMYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN COMYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN COMYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN COMYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN COMYN, employees, financial statistics.