PETRUS DIJKMANS

Contactgegevens PETRUS DIJKMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETRUS DIJKMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETRUS DIJKMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGSSTRAAT 13; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11649483 (+32-11649483) 11649483 (+32-11649483)

Fax (fax): +32 (15) 668-51-61 +32 (15) 668-51-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETRUS DIJKMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETRUS DIJKMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETRUS DIJKMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETRUS DIJKMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETRUS DIJKMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETRUS DIJKMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETRUS DIJKMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETRUS DIJKMANS
Products information PETRUS DIJKMANS

BTW identificatienummer (tax): BE04214324951
Ondernemingsnummer: 4143737792
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PETRUS DIJKMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETRUS DIJKMANS
(Get full report from official database of BE for PETRUS DIJKMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETRUS DIJKMANS
Addition kinds of activities for PETRUS DIJKMANS

4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
275905. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
28190304. Bauxiet, geraffineerd | Bauxite, refined
35780301. Automatische teller machines (atm) | Automatic teller machines (atm)
36469904. Fluorescerende verlichting, commercieel | Fluorescent lighting fixtures, commercial
38410403. katheters | Catheters
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices

Werken bij PETRUS DIJKMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETRUS DIJKMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETRUS DIJKMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETRUS DIJKMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Winkelbediende dierenspeciaalzaak (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dierenspeciaalzaak regio Brugge zoeken wij een verkoper / winkelbediende Taken: kassa schoonmaken winkel: afstoffen, stofzuigen, dweilen kooien en aquariums schoonmaken leveringen uitpakken en aanvullen in winkel klanten aanspreken en advies geven

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • Figurant HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Bellewaerde

    Type: Vaste Job

    FIGURANT HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 Vanaf halverwege oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken. Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park. Voor het Halloween Event 2018 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park. Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers. Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde. Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend. Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 13 & 14 oktober, 20 & 21 oktober en van 26 oktober tem 4 november. Op Halloween nocturnes (20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 & 3 november) is het park open tot 22u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 19 en 26 oktober van 18u tot 23u. Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding. Interesse? Waag je kans en klik op 'solliciteer' om je aan te melden. Voeg een filmpje toe om je sollicitatie extra in de verf te zetten! Wij houden je dan verder op de hoogte van de auditie-data (augustus/september 2018).

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van PETRUS DIJKMANS in sociale netwerken
Look for responds of PETRUS DIJKMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETRUS DIJKMANS. Laat een reactie achter voor PETRUS DIJKMANS. PETRUS DIJKMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETRUS DIJKMANS. Leave a respond for PETRUS DIJKMANS. PETRUS DIJKMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETRUS DIJKMANS op de google maps. Adres en contacten PETRUS DIJKMANS
Location of PETRUS DIJKMANS on the google maps. Address and contacts of PETRUS DIJKMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come PETRUS DIJKMANS PETRUS DIJKMANS: Vanbrabant F | JOSEPH VAN MEIRHAEGHE | P.C. ST.ROCH | Fellemans Michel | Espace Meubles

Other related companies as PETRUS DIJKMANS: Vanbrabant F | JOSEPH VAN MEIRHAEGHE | P.C. ST.ROCH | Fellemans Michel | Espace Meubles

PETRUS DIJKMANS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETRUS DIJKMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04214324951. Het bedrijf PETRUS DIJKMANS bevindt zich op het adres: KONINGSSTRAAT 13; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in PETRUS DIJKMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETRUS DIJKMANS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETRUS DIJKMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETRUS DIJKMANS, openstaande posities, locatie van PETRUS DIJKMANS op de kaart.

PETRUS DIJKMANS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETRUS DIJKMANS, company assigned to the tax number BE04214324951. The company PETRUS DIJKMANS is located at the address: KONINGSSTRAAT 13; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in PETRUS DIJKMANS were not found.
The main activity of PETRUS DIJKMANS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PETRUS DIJKMANS is not available. You also can look at reviews of PETRUS DIJKMANS, open positions, location of PETRUS DIJKMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETRUS DIJKMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETRUS DIJKMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETRUS DIJKMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETRUS DIJKMANS, employees, financial statistics.