PATRICE CAVELIER

Contactgegevens PATRICE CAVELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICE CAVELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICE CAVELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-RUE 48; 6850; PALISEUL, België

Telefoon (phone): 61534915 (+32-61534915) 61534915 (+32-61534915)

Fax (fax): +32 (84) 775-35-73 +32 (84) 775-35-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICE CAVELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICE CAVELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICE CAVELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICE CAVELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICE CAVELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICE CAVELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICE CAVELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICE CAVELIER
Products information PATRICE CAVELIER

BTW identificatienummer (tax): BE03219787597
Ondernemingsnummer: 3328277587
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PATRICE CAVELIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICE CAVELIER
(Get full report from official database of BE for PATRICE CAVELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICE CAVELIER
Addition kinds of activities for PATRICE CAVELIER

138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
01810103. Matten, geperforeerd: bodem erosie, groei van | Mats, preseeded: soil erosion, growing of
20629900. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
22810208. Polypropyleen garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polypropylene yarn, spun: made from purchased staple
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
30110106. Binnenbanden van de motor | Motorcycle inner tubes
51530104. Rijst, niet gepolijst | Rice, unpolished
86999907. Food co-operative | Food co-operative
87349905. Hydrostatische testlaboratorium | Hydrostatic testing laboratory

Werken bij PATRICE CAVELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICE CAVELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICE CAVELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICE CAVELIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van PATRICE CAVELIER in sociale netwerken
Look for responds of PATRICE CAVELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICE CAVELIER. Laat een reactie achter voor PATRICE CAVELIER. PATRICE CAVELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICE CAVELIER. Leave a respond for PATRICE CAVELIER. PATRICE CAVELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICE CAVELIER op de google maps. Adres en contacten PATRICE CAVELIER
Location of PATRICE CAVELIER on the google maps. Address and contacts of PATRICE CAVELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICE CAVELIER PATRICE CAVELIER: BOUCHERIE TAES | DEN EEUWIGEN ASPI | Heynssens | Cuypers K | Lux-Shop-Paal

Other related companies as PATRICE CAVELIER: BOUCHERIE TAES | DEN EEUWIGEN ASPI | Heynssens | Cuypers K | Lux-Shop-Paal

PATRICE CAVELIER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICE CAVELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219787597. Het bedrijf PATRICE CAVELIER bevindt zich op het adres: GRAND-RUE 48; 6850; PALISEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in PATRICE CAVELIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICE CAVELIER is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICE CAVELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICE CAVELIER, openstaande posities, locatie van PATRICE CAVELIER op de kaart.

PATRICE CAVELIER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICE CAVELIER, company assigned to the tax number BE03219787597. The company PATRICE CAVELIER is located at the address: GRAND-RUE 48; 6850; PALISEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in PATRICE CAVELIER were not found.
The main activity of PATRICE CAVELIER is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICE CAVELIER is not available. You also can look at reviews of PATRICE CAVELIER, open positions, location of PATRICE CAVELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICE CAVELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICE CAVELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICE CAVELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICE CAVELIER, employees, financial statistics.