JOZEF VAN CASTEREN

Contactgegevens JOZEF VAN CASTEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF VAN CASTEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF VAN CASTEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PUTTESTRAAT 12; 3130; BEGIJNENDIJK, België

Telefoon (phone): 16531207 (+32-16531207) 16531207 (+32-16531207)

Fax (fax): +32 (9) 458-44-91 +32 (9) 458-44-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF VAN CASTEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF VAN CASTEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF VAN CASTEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF VAN CASTEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF VAN CASTEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF VAN CASTEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF VAN CASTEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF VAN CASTEREN
Products information JOZEF VAN CASTEREN

BTW identificatienummer (tax): BE01919555664
Ondernemingsnummer: 4051727294
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in JOZEF VAN CASTEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF VAN CASTEREN
(Get full report from official database of BE for JOZEF VAN CASTEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF VAN CASTEREN
Addition kinds of activities for JOZEF VAN CASTEREN

616399. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
07529901. Grooming, dieren- en dierlijke specialiteiten | Grooming services, pet and animal specialties
34919902. Gecomprimeerde gascilinderventielen | Compressed gas cylinder valves
35590602. Ovens, chemicaliën | Kilns, chemical
38290000. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
51370410. portemonnees | Purses
84129900. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service

Werken bij JOZEF VAN CASTEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF VAN CASTEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF VAN CASTEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF VAN CASTEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Packer twee ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics zijn we op zoek naar een packer om in twee ploegen te werken.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

Zoek naar antwoorden van JOZEF VAN CASTEREN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF VAN CASTEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF VAN CASTEREN. Laat een reactie achter voor JOZEF VAN CASTEREN. JOZEF VAN CASTEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF VAN CASTEREN. Leave a respond for JOZEF VAN CASTEREN. JOZEF VAN CASTEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF VAN CASTEREN op de google maps. Adres en contacten JOZEF VAN CASTEREN
Location of JOZEF VAN CASTEREN on the google maps. Address and contacts of JOZEF VAN CASTEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF VAN CASTEREN JOZEF VAN CASTEREN: Vercauteren G | MARIETTE VAES | VANDEWALLE G. | BUREAU GARBO | Denys Claudine

Other related companies as JOZEF VAN CASTEREN: Vercauteren G | MARIETTE VAES | VANDEWALLE G. | BUREAU GARBO | Denys Claudine

JOZEF VAN CASTEREN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF VAN CASTEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01919555664. Het bedrijf JOZEF VAN CASTEREN bevindt zich op het adres: PUTTESTRAAT 12; 3130; BEGIJNENDIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in JOZEF VAN CASTEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF VAN CASTEREN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF VAN CASTEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF VAN CASTEREN, openstaande posities, locatie van JOZEF VAN CASTEREN op de kaart.

JOZEF VAN CASTEREN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF VAN CASTEREN, company assigned to the tax number BE01919555664. The company JOZEF VAN CASTEREN is located at the address: PUTTESTRAAT 12; 3130; BEGIJNENDIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in JOZEF VAN CASTEREN were not found.
The main activity of JOZEF VAN CASTEREN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF VAN CASTEREN is not available. You also can look at reviews of JOZEF VAN CASTEREN, open positions, location of JOZEF VAN CASTEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF VAN CASTEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF VAN CASTEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF VAN CASTEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF VAN CASTEREN, employees, financial statistics.