JOEL CLOSSE ENTREPRISE

Contactgegevens JOEL CLOSSE ENTREPRISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOEL CLOSSE ENTREPRISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOEL CLOSSE ENTREPRISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FAGNETON 3; 1367; RAMILLIES, België

Telefoon (phone): 81878477 (+32-81878477) 81878477 (+32-81878477)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOEL CLOSSE ENTREPRISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOEL CLOSSE ENTREPRISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOEL CLOSSE ENTREPRISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOEL CLOSSE ENTREPRISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOEL CLOSSE ENTREPRISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOEL CLOSSE ENTREPRISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOEL CLOSSE ENTREPRISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOEL CLOSSE ENTREPRISE
Products information JOEL CLOSSE ENTREPRISE

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JOEL CLOSSE ENTREPRISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOEL CLOSSE ENTREPRISE
(Get full report from official database of BE for JOEL CLOSSE ENTREPRISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOEL CLOSSE ENTREPRISE
Addition kinds of activities for JOEL CLOSSE ENTREPRISE

011600. Soja bonen | Soybeans
102101. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
14559900. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
23110100. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
24990808. Skewers, hout | Skewers, wood
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores
75210000. Auto parkeren | Automobile parking
86210000. Professionele organisaties | Professional organizations

Werken bij JOEL CLOSSE ENTREPRISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOEL CLOSSE ENTREPRISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOEL CLOSSE ENTREPRISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOEL CLOSSE ENTREPRISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • PLOEGBAAS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago Construct Eeklo is dringend op zoek naar een ploegbaas aannemingswerken! Je zal samen met jouw ploeg voorbereidende aannemingswerken uitvoeren, zoals metselwerk, bekisting, dorpels plaatsen en vloeren.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

Zoek naar antwoorden van JOEL CLOSSE ENTREPRISE in sociale netwerken
Look for responds of JOEL CLOSSE ENTREPRISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOEL CLOSSE ENTREPRISE. Laat een reactie achter voor JOEL CLOSSE ENTREPRISE. JOEL CLOSSE ENTREPRISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOEL CLOSSE ENTREPRISE. Leave a respond for JOEL CLOSSE ENTREPRISE. JOEL CLOSSE ENTREPRISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOEL CLOSSE ENTREPRISE op de google maps. Adres en contacten JOEL CLOSSE ENTREPRISE
Location of JOEL CLOSSE ENTREPRISE on the google maps. Address and contacts of JOEL CLOSSE ENTREPRISE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOEL CLOSSE ENTREPRISE JOEL CLOSSE ENTREPRISE: FORTIS | De Pauw I | JUDO - JU JITSU | DUBRUX PH | Club 7

Other related companies as JOEL CLOSSE ENTREPRISE: FORTIS | De Pauw I | JUDO - JU JITSU | DUBRUX PH | Club 7

JOEL CLOSSE ENTREPRISE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOEL CLOSSE ENTREPRISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf JOEL CLOSSE ENTREPRISE bevindt zich op het adres: RUE DE FAGNETON 3; 1367; RAMILLIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in JOEL CLOSSE ENTREPRISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOEL CLOSSE ENTREPRISE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOEL CLOSSE ENTREPRISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOEL CLOSSE ENTREPRISE, openstaande posities, locatie van JOEL CLOSSE ENTREPRISE op de kaart.

JOEL CLOSSE ENTREPRISE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOEL CLOSSE ENTREPRISE, company assigned to the tax number BE04432952880. The company JOEL CLOSSE ENTREPRISE is located at the address: RUE DE FAGNETON 3; 1367; RAMILLIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in JOEL CLOSSE ENTREPRISE were not found.
The main activity of JOEL CLOSSE ENTREPRISE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOEL CLOSSE ENTREPRISE is not available. You also can look at reviews of JOEL CLOSSE ENTREPRISE, open positions, location of JOEL CLOSSE ENTREPRISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOEL CLOSSE ENTREPRISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOEL CLOSSE ENTREPRISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOEL CLOSSE ENTREPRISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOEL CLOSSE ENTREPRISE, employees, financial statistics.