HOEBECKE

Contactgegevens HOEBECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOEBECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOEBECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): METAALSTRAAT 6; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 23779880 (+32-23779880) 23779880 (+32-23779880)

Fax (fax): +32 (10) 952-37-88 +32 (10) 952-37-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOEBECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOEBECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOEBECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOEBECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOEBECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOEBECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOEBECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOEBECKE
Products information HOEBECKE

BTW identificatienummer (tax): BE09511108398
Ondernemingsnummer: 8611053466
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HOEBECKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOEBECKE
(Get full report from official database of BE for HOEBECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOEBECKE
Addition kinds of activities for HOEBECKE

951201. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies
33990205. Tacks, nonferrous metaal of draad | Tacks, nonferrous metal or wire
35630000. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
35690000. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
45129900. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
50659902. Magnetische opname tape | Magnetic recording tape
59639901. colporteurs | Canvassers

Werken bij HOEBECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOEBECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOEBECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOEBECKE. Looking for open vacancies in other companies

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

Zoek naar antwoorden van HOEBECKE in sociale netwerken
Look for responds of HOEBECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOEBECKE. Laat een reactie achter voor HOEBECKE. HOEBECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOEBECKE. Leave a respond for HOEBECKE. HOEBECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOEBECKE op de google maps. Adres en contacten HOEBECKE
Location of HOEBECKE on the google maps. Address and contacts of HOEBECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOEBECKE HOEBECKE: Desmanet L | Lekens A BVBA | K.U.L.-DEP. GESCHIEDENIS | CARROSSERIE RAOUL | Easydev

Other related companies as HOEBECKE: Desmanet L | Lekens A BVBA | K.U.L.-DEP. GESCHIEDENIS | CARROSSERIE RAOUL | Easydev

HOEBECKE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOEBECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09511108398. Het bedrijf HOEBECKE bevindt zich op het adres: METAALSTRAAT 6; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in HOEBECKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOEBECKE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOEBECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOEBECKE, openstaande posities, locatie van HOEBECKE op de kaart.

HOEBECKE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOEBECKE, company assigned to the tax number BE09511108398. The company HOEBECKE is located at the address: METAALSTRAAT 6; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in HOEBECKE were not found.
The main activity of HOEBECKE is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOEBECKE is not available. You also can look at reviews of HOEBECKE, open positions, location of HOEBECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOEBECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOEBECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOEBECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOEBECKE, employees, financial statistics.