FA. VAN DE GENDER-THYS

Contactgegevens FA. VAN DE GENDER-THYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VAN DE GENDER-THYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VAN DE GENDER-THYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARDINAAL CARDIJNLAAN 6; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 14880667 (+32-14880667) 14880667 (+32-14880667)

Fax (fax): +32 (13) 650-45-24 +32 (13) 650-45-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VAN DE GENDER-THYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VAN DE GENDER-THYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VAN DE GENDER-THYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VAN DE GENDER-THYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VAN DE GENDER-THYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VAN DE GENDER-THYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VAN DE GENDER-THYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VAN DE GENDER-THYS
Products information FA. VAN DE GENDER-THYS

BTW identificatienummer (tax): BE04888336181
Ondernemingsnummer: 3734497070
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FA. VAN DE GENDER-THYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VAN DE GENDER-THYS
(Get full report from official database of BE for FA. VAN DE GENDER-THYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VAN DE GENDER-THYS
Addition kinds of activities for FA. VAN DE GENDER-THYS

6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
599901. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
874803. Communicatieadvies | Communications consulting
32210101. Fruit potten, glas | Fruit jars, glass
34460603. Grillwerk, sier metaal | Grillwork, ornamental metal
34480000. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
36790302. oscillatoren | Oscillators
50750100. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies

Werken bij FA. VAN DE GENDER-THYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VAN DE GENDER-THYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VAN DE GENDER-THYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VAN DE GENDER-THYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker gezocht - regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Gent zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker.

 • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

 • Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

 • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

 • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

 • Jobstudent (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student JBC Korbeek-Lo (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LA TRATTORIA

  Type: Flexijob

  U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Nachtwaker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HOTEL ECU

  Type: Flexijob

  Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van FA. VAN DE GENDER-THYS in sociale netwerken
Look for responds of FA. VAN DE GENDER-THYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VAN DE GENDER-THYS. Laat een reactie achter voor FA. VAN DE GENDER-THYS. FA. VAN DE GENDER-THYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VAN DE GENDER-THYS. Leave a respond for FA. VAN DE GENDER-THYS. FA. VAN DE GENDER-THYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VAN DE GENDER-THYS op de google maps. Adres en contacten FA. VAN DE GENDER-THYS
Location of FA. VAN DE GENDER-THYS on the google maps. Address and contacts of FA. VAN DE GENDER-THYS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VAN DE GENDER-THYS FA. VAN DE GENDER-THYS: J.D.S.ENGINEERING | Brenntag | Extra Time | Bruyère Guy | GERARD GIELEN

Other related companies as FA. VAN DE GENDER-THYS: J.D.S.ENGINEERING | Brenntag | Extra Time | Bruyère Guy | GERARD GIELEN

FA. VAN DE GENDER-THYS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VAN DE GENDER-THYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04888336181. Het bedrijf FA. VAN DE GENDER-THYS bevindt zich op het adres: KARDINAAL CARDIJNLAAN 6; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. VAN DE GENDER-THYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VAN DE GENDER-THYS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VAN DE GENDER-THYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VAN DE GENDER-THYS, openstaande posities, locatie van FA. VAN DE GENDER-THYS op de kaart.

FA. VAN DE GENDER-THYS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VAN DE GENDER-THYS, company assigned to the tax number BE04888336181. The company FA. VAN DE GENDER-THYS is located at the address: KARDINAAL CARDIJNLAAN 6; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. VAN DE GENDER-THYS were not found.
The main activity of FA. VAN DE GENDER-THYS is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VAN DE GENDER-THYS is not available. You also can look at reviews of FA. VAN DE GENDER-THYS, open positions, location of FA. VAN DE GENDER-THYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VAN DE GENDER-THYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VAN DE GENDER-THYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VAN DE GENDER-THYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VAN DE GENDER-THYS, employees, financial statistics.