FA. DIRKX J.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FA. DIRKX J.
Private companiesFood Stores • FA. DIRKX J.

Contactgegevens FA. DIRKX J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DIRKX J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DIRKX J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKHOFSTRAAT 11BA; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89702629 (+32-89702629) 89702629 (+32-89702629)

Fax (fax): +32 (83) 843-98-18 +32 (83) 843-98-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DIRKX J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DIRKX J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DIRKX J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DIRKX J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DIRKX J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DIRKX J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DIRKX J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DIRKX J.
Products information FA. DIRKX J.

BTW identificatienummer (tax): BE08185607910
Ondernemingsnummer: 7626129150
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FA. DIRKX J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DIRKX J.
(Get full report from official database of BE for FA. DIRKX J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DIRKX J.
Addition kinds of activities for FA. DIRKX J.

506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
16290504. Afvalverwerking plantenbouw | Waste disposal plant construction
34420204. Luiken, deur of raam: metaal | Shutters, door or window: metal
34790205. Coating van metalen met plastic of harsen | Coating of metals with plastic or resins
34790208. Coating, roest preventief | Coating, rust preventive
39519907. Potloden en potlooddelen, mechanisch | Pencils and pencil parts, mechanical
50210104. Filing units | Filing units

Werken bij FA. DIRKX J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DIRKX J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DIRKX J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DIRKX J.. Looking for open vacancies in other companies

 • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

 • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

 • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

  Regio: SEMMERZAKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

 • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Axis

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

 • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Poetshulp Hever (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

 • Student chauffeur B (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

 • Lassers (SCHENDELBEKE)

  Regio: SCHENDELBEKE

  Bedrijf: bvba db welding

  Type: Vaste Job

  Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Keukenhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Flexijob

  In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

 • Tour guide Brugge (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIVA BRUSSELS

  Type: Flexijob

  )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van FA. DIRKX J. in sociale netwerken
Look for responds of FA. DIRKX J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DIRKX J.. Laat een reactie achter voor FA. DIRKX J.. FA. DIRKX J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DIRKX J.. Leave a respond for FA. DIRKX J.. FA. DIRKX J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DIRKX J. op de google maps. Adres en contacten FA. DIRKX J.
Location of FA. DIRKX J. on the google maps. Address and contacts of FA. DIRKX J.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DIRKX J. FA. DIRKX J.: Verstraete C BVBA | HOFFELT Y | ANDRE BILCKE | ASB INTERIM | BUREAU ARINA SAITO

Other related companies as FA. DIRKX J.: Verstraete C BVBA | HOFFELT Y | ANDRE BILCKE | ASB INTERIM | BUREAU ARINA SAITO

FA. DIRKX J. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DIRKX J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08185607910. Het bedrijf FA. DIRKX J. bevindt zich op het adres: KERKHOFSTRAAT 11BA; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. DIRKX J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DIRKX J. is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DIRKX J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DIRKX J., openstaande posities, locatie van FA. DIRKX J. op de kaart.

FA. DIRKX J. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DIRKX J., company assigned to the tax number BE08185607910. The company FA. DIRKX J. is located at the address: KERKHOFSTRAAT 11BA; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. DIRKX J. were not found.
The main activity of FA. DIRKX J. is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DIRKX J. is not available. You also can look at reviews of FA. DIRKX J., open positions, location of FA. DIRKX J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DIRKX J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DIRKX J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DIRKX J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DIRKX J., employees, financial statistics.