FA. DERAMMELAERE

Contactgegevens FA. DERAMMELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DERAMMELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DERAMMELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KREKELSTRAAT 116; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51489073 (+32-51489073) 51489073 (+32-51489073)

Fax (fax): +32 (2) 855-31-20 +32 (2) 855-31-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DERAMMELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DERAMMELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DERAMMELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DERAMMELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DERAMMELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DERAMMELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DERAMMELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DERAMMELAERE
Products information FA. DERAMMELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE05139648437
Ondernemingsnummer: 1062347412
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FA. DERAMMELAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DERAMMELAERE
(Get full report from official database of BE for FA. DERAMMELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DERAMMELAERE
Addition kinds of activities for FA. DERAMMELAERE

3365. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
252201. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
26759900. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
28139909. Zuurstof, samengeperst of vloeibaar | Oxygen, compressed or liquefied
33120500. Bar, staaf en draadproducten | Bar, rod, and wire products
72130200. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
83220501. Gezin (huwelijk) counseling | Family (marriage) counseling
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij FA. DERAMMELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DERAMMELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DERAMMELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DERAMMELAERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

 • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

 • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

 • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

 • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

 • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: Krëfel

  Type: Vaste Job

  Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

 • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

 • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

 • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

  Regio: LASNE

  Bedrijf: SYSTEMAT

  Type: Werfreserve

  SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

 • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ESK

  Type: Leercontract

  U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

 • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Flexijob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • Frituur medewerker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: DIVEYAYE

  Type: Flexijob

  helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

Zoek naar antwoorden van FA. DERAMMELAERE in sociale netwerken
Look for responds of FA. DERAMMELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DERAMMELAERE. Laat een reactie achter voor FA. DERAMMELAERE. FA. DERAMMELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DERAMMELAERE. Leave a respond for FA. DERAMMELAERE. FA. DERAMMELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DERAMMELAERE op de google maps. Adres en contacten FA. DERAMMELAERE
Location of FA. DERAMMELAERE on the google maps. Address and contacts of FA. DERAMMELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DERAMMELAERE FA. DERAMMELAERE: ROMAIN VANDEBUERIE | S.V.RUMBEKE | MARC COERTJENS | LIBRAIRIE DES BULDING | FRITUUR HET PLEINTJE

Other related companies as FA. DERAMMELAERE: ROMAIN VANDEBUERIE | S.V.RUMBEKE | MARC COERTJENS | LIBRAIRIE DES BULDING | FRITUUR HET PLEINTJE

FA. DERAMMELAERE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DERAMMELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05139648437. Het bedrijf FA. DERAMMELAERE bevindt zich op het adres: KREKELSTRAAT 116; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. DERAMMELAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DERAMMELAERE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DERAMMELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DERAMMELAERE, openstaande posities, locatie van FA. DERAMMELAERE op de kaart.

FA. DERAMMELAERE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DERAMMELAERE, company assigned to the tax number BE05139648437. The company FA. DERAMMELAERE is located at the address: KREKELSTRAAT 116; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. DERAMMELAERE were not found.
The main activity of FA. DERAMMELAERE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DERAMMELAERE is not available. You also can look at reviews of FA. DERAMMELAERE, open positions, location of FA. DERAMMELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DERAMMELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DERAMMELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DERAMMELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DERAMMELAERE, employees, financial statistics.