FA. COUSSENS-MAES J. & ZN

Contactgegevens FA. COUSSENS-MAES J. & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. COUSSENS-MAES J. & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. COUSSENS-MAES J. & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAVIKHOOFSESTRAAT 19; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56666357 (+32-56666357) 56666357 (+32-56666357)

Fax (fax): +32 (4) 780-87-35 +32 (4) 780-87-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. COUSSENS-MAES J. & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. COUSSENS-MAES J. & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. COUSSENS-MAES J. & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. COUSSENS-MAES J. & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. COUSSENS-MAES J. & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. COUSSENS-MAES J. & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. COUSSENS-MAES J. & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. COUSSENS-MAES J. & ZN
Products information FA. COUSSENS-MAES J. & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE07935943603
Ondernemingsnummer: 1605346679
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FA. COUSSENS-MAES J. & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. COUSSENS-MAES J. & ZN
(Get full report from official database of BE for FA. COUSSENS-MAES J. & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. COUSSENS-MAES J. & ZN
Addition kinds of activities for FA. COUSSENS-MAES J. & ZN

0831. Bosproducten | Forest products
149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
723100. Schoonheidswinkels | Beauty shops
32290701. Lampen voor elektrische verlichting | Bulbs for electric lights
42139900. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
50469909. Taxi meters | Taxi meters
73710202. Computer software schrijvers, freelance | Computer software writers, freelance

Werken bij FA. COUSSENS-MAES J. & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. COUSSENS-MAES J. & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. COUSSENS-MAES J. & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. COUSSENS-MAES J. & ZN. Looking for open vacancies in other companies

 • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

 • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

 • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Actief Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

 • Toonbankverkoper (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

 • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

 • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Student Administratie (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

 • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

 • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GROUP SUERICKX

  Type: Vaste Job

  Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

 • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Select Projects Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

 • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: JACKERS ROBERT

  Type: Vaste Job

  Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

 • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ROSENBURG

  Type: Flexijob

  Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van FA. COUSSENS-MAES J. & ZN in sociale netwerken
Look for responds of FA. COUSSENS-MAES J. & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. COUSSENS-MAES J. & ZN. Laat een reactie achter voor FA. COUSSENS-MAES J. & ZN. FA. COUSSENS-MAES J. & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. COUSSENS-MAES J. & ZN. Leave a respond for FA. COUSSENS-MAES J. & ZN. FA. COUSSENS-MAES J. & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. COUSSENS-MAES J. & ZN op de google maps. Adres en contacten FA. COUSSENS-MAES J. & ZN
Location of FA. COUSSENS-MAES J. & ZN on the google maps. Address and contacts of FA. COUSSENS-MAES J. & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. COUSSENS-MAES J. & ZN FA. COUSSENS-MAES J. & ZN: Nacimmo NV | FRANCOISE CARPET | More Than Words | PATRICK AMEZ | Offermann W

Other related companies as FA. COUSSENS-MAES J. & ZN: Nacimmo NV | FRANCOISE CARPET | More Than Words | PATRICK AMEZ | Offermann W

FA. COUSSENS-MAES J. & ZN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. COUSSENS-MAES J. & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935943603. Het bedrijf FA. COUSSENS-MAES J. & ZN bevindt zich op het adres: BAVIKHOOFSESTRAAT 19; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. COUSSENS-MAES J. & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. COUSSENS-MAES J. & ZN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. COUSSENS-MAES J. & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. COUSSENS-MAES J. & ZN, openstaande posities, locatie van FA. COUSSENS-MAES J. & ZN op de kaart.

FA. COUSSENS-MAES J. & ZN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. COUSSENS-MAES J. & ZN, company assigned to the tax number BE07935943603. The company FA. COUSSENS-MAES J. & ZN is located at the address: BAVIKHOOFSESTRAAT 19; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. COUSSENS-MAES J. & ZN were not found.
The main activity of FA. COUSSENS-MAES J. & ZN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. COUSSENS-MAES J. & ZN is not available. You also can look at reviews of FA. COUSSENS-MAES J. & ZN, open positions, location of FA. COUSSENS-MAES J. & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. COUSSENS-MAES J. & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. COUSSENS-MAES J. & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. COUSSENS-MAES J. & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. COUSSENS-MAES J. & ZN, employees, financial statistics.